Ultimele emotii inaintea semifinalelor "Romanii au talent", ACUM, numai la PRO TV!

Ultimele emotii inaintea semifinalelor "Romanii au talent", ACUM, numai la PRO TV!

Saptamana aceasta telespectatorii vor avea parte de ultima runda de auditii si vor urmari marile decizii pentru alegerea concurentilor care vor merge mai departe in semifinalele celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent. In cele opt editii de pana acum, romanii au facut cunostinta cu sute de concurenti cu talente diverse, dornici sa demonstreze ca sunt cei mai buni si ca merita sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar si pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, impreuna cu cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, vor aduce si vinerea aceasta in casele tuturor romanilor reactii inedite, distractia la cote maxime, mult talent, dar si momente amuzante, care vor starni hohote de ras. Tot in aceasta vineri, telespectatorii vor afla cine sunt cei 60 de concurenti alesi pentru a intra in semifinalele live Romanii au talent, care incep pe 8 mai!  

De la dans contemporan sau dans acrobatic, la numere incredibile de canto, magie, nai, beatbox, flair bartending, pictura, light painting sau majorete, plus multe alte surprize, toate vor putea fi urmarite in cea de-a noua editie a celui mai iubit show de televiziune, diseara, de la 20:30.

In aceasta seara, telespectatorii vor face cunostinta cu o concurenta care va prezenta un numar inedit, nemaiintalnit pana acum la Romanii au talent. Momentul extrem de sensibil ii va emotiona pe toti cei prezenti in sala si va starni reactii nebanuite.

Tot in editia de vinerea aceasta, un concurent va reusi sa surprinda si sa impresioneze juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos. El va demonstra ca belly-dance-ul nu este practicat doar de fete si ca un baiat poate dansa chiar mai bine. Miscarile lui vor uimi juriul, iar comentariile in ceea ce priveste prestatia acestuia vor fi savuroase.

O doamna de 62 de ani, dar care se simte ca la 19 ani, va intra pe scena in cea de-a noua editie Romanii au talent si va surprinde cu abilitatile ei. Nimeni nu se va astepta la prestatia doamnei si toti o vor incuraja sa continue ceea ce a inceput sa faca.

Peste 100 de concurenti au primit cate o steluta albastra si au ajuns in etapa jurizarii. Juratii vor avea maine dificila misiune de a-i alege dintre acestia pe cei care merita cu adevarat sa mearga in semifinale. Dezbateri, discutii in contradictoriu, lupta pentru anumiti concurenti, toate vor fi vazute diseara in momentul alegerii celor 60 de semifinalisti.

Editia a noua a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent va fi una incendiara, in care vom cunoaste ultimii aspiranti la titlul de cel mai talentat roman, dar si care este decizia juriului in ceea ce priveste semifinalistii.

Telespectatorii sunt asteptati astazi, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina preferatii, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni