• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ultima suta de metri pentru finalistii Romanii au talent! 15 eroi intra vineri in lupta pentru castigarea marelui titlu

Ultima suta de metri pentru finalistii Romanii au talent! 15 eroi intra vineri in lupta pentru castigarea marelui titlu

Ultima suta de metri pentru finalistii Romanii au talent! 15 eroi intra vineri in lupta pentru castigarea marelui titlu

Finala celui de-al cincilea sezon Romanii au talent este din ce in ce mai aproape! Vineri, de la 20:30, cei 15 finalisti vor urca pe scena determinati si plini de vointa, pentru a impresiona publicul cu reprezentatii de exceptie si a castiga titlul de cel mai talentat roman si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Talentele diverse ale concurentilor vor reveni pe scena Romanii au talent pentru batalia finala, reprezentate de catre:

Cinci cantareti: Nicoleta Iancu - care a impresionat cu doinele interpretate, Ion Barbu – concurentul care a determinat-o pe Andra sa apese butonul auriu, Alexandru Moraru – tehnica lui vocala, dar si interpretarea la chitara au sensibilizat publicul, Carmen Cernea – a cantat opera intr-o maniera de exceptie si Bogdan Dumitrascu – constructorul care a emotionat pana la lacrimi in momentul in care a cantat piese foarte dificile.

Doua trupe: The Beat - ai carei pusti au adus de doua ori muzica si atmosfera rock pe scena Romanii au talent si Concertino - trupa instrumentala care a facut furori de fiecare data cand s-a prezentat in fata publicului. 

Nici dansul nu va lipsi din marea finala, iar reprezentantii acestuia sunt Oana Zara si Alexandru Bordea – cei doi tineri au reusit sa aduca zambetul pe buzele tuturor cu momentele lor de dans contemporan, Bogdan Bolohan – concurentul care i-a lasat fara cuvinte pe jurati in etapa semifinalelor, atunci cand a executat perfect miscari de breakdace, Kid-A – pustii teribili de la Romanii au talent, ale caror elemente de dans contemporan experimental i-au ridicat pe jurati in picioare, dar si Yeva Shyianova – balerina care a adus atat dansul in faina, cat si baletul sau dansul la bara pe scena. 

Pentru prima data in competitie a fost prezentat un moment de tribal fusion – dansul cu care Bianca Costiug a electrizat atat publicul, cat si juratii. 

Numerele de magie create de Robert Tudor au demonstrat ca, pe langa magie, Robert este si un bun actor, reusind sa aduca pe scena in semifinala o poveste extrem de sensibila despre viata. 

Tot in premiera la Romanii au talent, in finala acestui sezon vom avea si un numar de dresaj cu un caine ce are numai trei picioare. Catelul Bibi impreuna cu stapanul sau, Viorel Scinteie, au emotionat publicul cu momentul lor, care a pus accentul pe relatia de prietenie dintre acestia.

Rezolvarea cubului rubik de catre o persoana necesita foarte multa atentie, inteligenta si concentrare. Doar ca, de data aceasta vom avea trei pusti incredibili, membri ai gupului Speedcubing, care reusesc sa rezolve celebrul cub in timp record, facand un spectacol desavarsit din acest lucru.

Juratii Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si cele doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos asteapta cu nerabdare show-ul de vineri in care ii vor revedea pe cei mai buni concurenti al celui de-al cincilea sezon Romanii au talent.

La acest show m-a surprins absolut totul pana acum si sunt convins ca va fi la fel si in marea finala.  Sper ca si telespectatorii vor fi alaturi de noi pentru cel mai important moment din acest sezon. Vor avea, cu siguranta, multe motive sa stea lipiti de televizoare: voci incredibile, numere de dans tribal sau contemporan, balet, numere de magie sau de dresaj, vor completa spectacolul extraordinar Romanii au talent. Haideti sa descoperim impreuna, vineri, de la 20.30, cine va fi castigatorul celui mai impresionat show de televiziune din Romania!“, a declarat Smiley.

Iar Pavel Bartos a completat: “Cred ca este cea mai mare diversitate de talente de la Romanii au talent si ma bucur pentru acest lucru. Sper ca cei de acasa sa-l aleaga pe cel mai bun.”.            

Vineri, de la 20:30, romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 15 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni