Trupa OK World Wide si George Aghinea merg in finala Romanii au talent!

Trupa OK World Wide si George Aghinea merg in finala Romanii au talent!

A doua semifinala a sezonului #7epic Romanii au talent a fost un amalgam de bucurie, emotie, pasiune, frumusete, energie, vitalitate si ritm si a incins spiritele atat pe scena, cat si in sala, cu momente electrizante de canto, dans, mentalism, acrobatii sau freestyle football. 

A fost o seara fabuloasa, publicul a aplaudat frenetic fiecare reprezentatie, juratii s-au bucurat de un spectacol nemipomenit si au incurajat fiecare concurent cu felicitari si sfaturi utile pentru viitor, iar Smiley si Pavel Bartos au adus prospetimea pe scena talentului si au transmis bucurie prin fiecare interventie a lor.

A doua semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 13.8 puncte de rating si 38.6% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.8 puncte de rating si 13.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:13, peste 2.8 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Si in cea de-a doua semifinala LIVE, telespectatorii si juratii si-au ales favoritii, asa ca trupa OK World Wide si George Aghinea merg in marea finala si sunt cu un pas mai aproape de marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Juriul a ales vineri seara si cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate al sezonului #7epic si premiul de 10.000 de euro, iar acesta este Don Elvis.

A doua semifinala LIVE a incantat romanii si cu doua momente speciale, aduse pe scena de Andra si de trupa La Familia. Andra a parasit pentru cateva minute masa juriului si a urcat pe scena talentului pentru a incanta romanii cu cel mai nou single al sau, La Refren. Artista a transmis un mesaj emotionant de dragoste si a bucurat publicul cu vocea sa unica. 

Au trecut 20 de ani de la lansarea primului album La Familia, iar acesta este un an important pentru Sisu si Puya. Cei doi au revenit pe scena in formula care i-a consacrat si au cantat ieri seara melodiile Mai vrei si Tupeu de borfas la Romanii au talent.


Romanii au talent 2017 - Semifinala 2: La Familia - Mai vrei/Tupeu de borfas pe romaniiautalent.protv.ro


Concurentii au prezentat zece momente fascinante

Lavinia Sateanu a deschis cea de-a doua semifinala Romanii au talent. Concurenta a coborat pe scena intr-un ham, iar baletul emisiunii i s-a alaturat pentru a completa momentul gandit de ea pentru aceasta etapa a competitiei. Lavinia a cantat la vioara si voce, a realizat un colaj din mai multe melodii si a trecut cu usurinta de la Rammstein la Ciocarlia. ”Eu am admirat-o inca de la preselectii pe Lavinia, dar acum ca am aflat ca esti insarcinata, mi se pare ca esti si mai talentata, si mai frumoasa. Felicitari pentru tine si pentru minunea din burtica ta! Cel mai frumos trofeu acolo e!”, a spus Andra.


Chiar daca are o problema de auz, George Aghinea si-a demonstrat inca o data vineri seara talentul urias si a cantat melodia Writings on the wall. Vocea lui calda a sunat perfect, iar intregul moment a fost sustinut si de membri ai baletului emisiunii, care s-au transpus in mesajul piesei si l-au incurajat prin dans pe George. ”Am fost toti in extaz aici si ma bucur ca ai impresionat-o pe Andra, se intampla rar sa o vad atat de entuziasmata. Inseamna ca ai cantat foarte bine aceasta melodie grea si sensibila. Ma bucur ca a fost pusa atat de frumos in scena. Artistilor le trebuie aceasta sustinere. Te sustin si eu, si te sustine o echipa intreaga.”, a spus Mihaela.


Anca si Lucca Lucian au adus mentalismul pe scena talentului in cea de-a doua semifinala LIVE. Numarul prezentat vineri seara de ei a fost unic, a fost inventat de Lucca si nu a mai fost realizat pana acum. Aseara, au rugat-o pe Mihaela sa mearga langa ei pe scena, sa se gandeasca la o persoana de peste 30 de ani, careia sa-i scrie numele pe un carton si sa-i spuna varsta, dupa ce Anca a reusit sa combine mai multe cifre reusind sa afle la ce se gandea jurata. De asemenea, concurenta a stiut imediat si numele persoanei la care s-a gandit Mihaela. ”Nu e o problema cu ce am vazut. Nu e o mare smecherie sa faci mentalisme din astea. Eu am facut chestia asta saptamana trecuta. Insa cateodata iese, cateodata nu iese.”, a spua Florin la finalul momentului.


Pentru Calin Muresan, dansul este modul lui de a trai si de a se exprima si modul prin care isi doreste sa schimbe mentalitati. Povestea lui a mers mai departe vineri seara, cand a prezentat un moment de dans contemporan pe melodia Je suis malade. Cu un decor spectaculos, o reprezentare perfecta a unei case, in care Calin si-a expus visul si a transmis emotie si dramatism. ”Caline, eu cred ca de judecata oamenilor nu scapi, indiferent de ceea ce o sa faci. Iar mi s-a parut ca am asistat la un spectacol, nu la o editie Romanii au talent. Asa trebuie sa arate o semifinala Romanii au talent!”, a spus Andi.


Don Elvis a interpretat melodia Oh, happy day, acompaniat de un cor gospel format din 11 membri, dar si de un pianist si baletul emisiunii. Daca la auditii concurentul a adus pe scena un moment plin de energie, de data aceasta a creat un moment emotionant, plin de trairi, a avut foarte mult ritm si a reusit sa realizeze un adevarat spectacol, aducand foarte multa bucurie. ”Felicitari! Frumos, foarte frumos! Si faptul ca ati schimbat registrul. Ati fost mai cuminte la miscari, dar a fost mai mult cantat. A fost exact pe placul meu, eu exact asta ascult cand vreau sa ma relaxez.”, a spus Andra.


Dupa ce a fost finalist Romanii au talent in primul sezon al show-ului, Stefan Florescu a revenit mai pregatit ca oricand si determinat sa impresioneze si sa demonstreze ca a evoluat. Stefan a prezentat un moment electrizant de freestyle football si a ridicat sala in picioare cu elemente dificile, pe care le-a executat perfect, dovedind inca o data ca este un adevarat showman. ”Esti uman, esti pe un drum destul de bun si ceea ce este cel mai important e ca esti mai bun decat fotbalul romanesc.”, a spus Florin.


Micut si talentat, Silviu Rosu a interpretat vineri seara la pian Moonlight Sonata Movement 3 si a reusit sa creeze un moment muzical fabulos, plin de maturitate si pasiune. Chiar daca are doar 13 ani, Silviu a prezentat un numar magic pe scena talentului, iar publicul a aplaudat indelung reprezentatia lui incredibila. ”Trebuie sa incepi sa te pricepi si la lumea spectacolului. Talentul tau este colosal. E clar ca nu ai nicio problema la capitolul tehnica, dar trebuie sa lucrezi putin la transmiterea emotiilor. Tehnica ta este ireprosabila. Te sfatuiesc sa mergi mai departe cu incredere deplina in talentul tau.”, i-a spus Mihaela.


Cu scena plina cu flori si petale care cadeau spre ea, Anka a creat un moment plin de culoare si frumusete. Concurenta a cantat melodia I feel pretty si a avut alaturi de ea si baletul emisiunii. Au dansat impreuna, Anka a cantat extraordinar, vocea ei atingand note incredibile, si au creat un numar veritabil de musical, cu emotie si foarte multa expresivitate. ”Sunt asa de mandra de tine, Anka. Esti personajul principal, pentru ca ai cantat foarte bine. Esti fenomenala! Bravo, bravo!”, a spus Andra.


Cu o frumusete rapitoare si o voce de inger, Eva Timus a fascinat publicul si juriul in a doua semifinala LIVE. Face canto singura, isi doreste sa devina un artist apreciat si munceste foarte mult pentru acest vis. Eva a cantat o melodie dificila, Eye of a needle, iar vocea ei puternica a rasunat in intreaga sala, primind ropote de aplauze. ”Tu esti deja o stea. Fac un apel si la Smiley, HaHaHa Production, sa te ia cumva sub aripa lui, pentru ca e prea frumos ce am vazut aici. Vocea ta e impecabila, dar ti-au dat Dumnezeu si parintii tai si un chip extraordinar. Tu ai aceasta combinatie castigatoare, pe care te rog din suflet sa o folosesti. Esti frumoasa ca un inger, esti fina si foarte talentata. Te rog sa folosesti toate astea in favoarea ta.”, i-a spus Mihaela.


Din Cambridge direct pe scena Romanii au talent in a doua semifinala! Trupa OK World Wide l-a determinat pe Andi Moisescu sa apese butonul auriu la auditii, iar vineri seara a prezentat un dans acrobatic pe melodia Ciocarlia. Sariturile, prizele si miscarile celor cinci baieti au imbinat folcorul romanesc cu elementele moderne si au tinut in suspans publicul si juriul, primind ropote de aplauze. ”Sunt foarte mandru. Astept momentul asta de cinci luni de zile, atat a trecut de la preselectii pana acum. Dar e un moment pe care il astept si mai tare, momentul in care veti castiga premiul cel mare. Sper din tot sufletul, imi doresc asta. Pentru ca acest sezon sa fie intr-adevar epic, trebuie sa fie castigat de un numar epic. Sper din suflet ca telespectatorii sa fie pe aceeasi lungime de unda cu noi. Sper ca prin voturile lor sa faca acest lucru posibil, ca voi sa castigati premiul cel mare.”, a spus Andi.


La finalul unei semifinale fabuloase, in care concurentii au dovedit ca au talent din belsug, publicul si-a ales preferatul, trupa OK World Wide, care merge in marea finala si continua lupta pentru marele premiu. Pentru cel de-al doilea finalist al serii, juratii au fost nevoiti sa ia o decizie si si-au ales favoritul dintre concurentii clasati pe locurile doi si trei in urma voturilor primite din partea telespectatorilor. Eva Timus si George Aghinea au intrat la decizia juriului! Andi a ales sa-i dea o sansa Evei, iar alegerea Mihaelei, a Andrei si a lui Florin a fost George, care este cel de-al patrulea finalist al sezonului #7epic Romanii au talent.

Telespectatorii au urmarit un spectacol complex in cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent, au aplaudat talentul si au avut parte de foarte mult dinamism, pasiune si emotie.

Vinerea viitoare, de la 20:30, romanii sunt asteptati sa-si sustina eroii, sa-si voteze favoritii si sa urmareasca un spectacol unic, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni