Trei noi talente merg in finala "Romanii au talent"!

Trei noi talente merg in finala "Romanii au talent"!

Telespectatorii au fost aseara cu ochii pe cel de-al treilea show live Romanii au talent si au ales urmatorii trei candidati la titlul de erou national. Cantareti, dansatori, acrobati, sportivi, un magician si un dresor s-au adunat sub bagheta prezentatorilor Smiley si Pavel Bartos pentru un spectacol plin de emotie, suspans si energie. 

In urma bataliei aprige, din cei 12 concurenti, doar 3 au fost alesi sa mearga mai departe in marea finala. In urma voturilor telespectatorilor si a deciziei juratilor, Viorel Scinteie, Concertino si Robert Tudor intra in lupta decisiva pentru castigarea marelui premiu de 120.000 de euro si a titlului de cel mai talentat roman.

Viorel Scinteie si catelusa lui, Bibi au primit cele mai multe voturi din partea publicului de acasa si au ajuns in finala Romanii au talent. Cei doi au impresionat cu un numar de dresaj plin de emotie, care a aratat frumoasa relatie dintre un animal si stapanul lui. Trupa Concertino a adus pe scena un moment complex de muzica si coregrafie. Cei noua membri ai grupului din Chisinau au facut o trecere incredibila de la Bach la melodia Smooth criminal a celebrului artist pop Michael Jackson. Ei s-au clasat pe locul al doilea in preferintele celor care au votat aseara si merg in finala competitiei. Tot trupa Concertino a fost si preferata juratilor, care au ales ca trupa sa fie cel de-al treilea candidat pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. Robert Tudor a convins atat publicul, cat si juratii, ca merita un loc in finala. Numarul sau de magie si povestea prezentata aseara i-au convins pe toti ca Robert este unul dintre cei mai talentati romani.

Semifinala de aseara a fost ocazia perfecta pentru Loredana sa spuna inca o data Te iubesc. Artista a cantat cea mai noua melodie alaturi de Nadir si Agurida. Tot aseara, Bebe Cotimanis a sensibilizat publicul cu o poezie compozitie proprie, fiind insotit pe scena de trupa Amadeus.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:36, 2.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:11, 3.8 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a treia semifinala a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 16.1 puncte de rating si 44.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.4 puncte de rating si 9.3% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 14.2 puncte de rating si 34.2%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 3.7 puncte de rating si 8.8% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 13.9 puncte de rating si 35.0% share, locul secund inregistrand 3.5 puncte de rating si 8.8% share. 

12 talente autentice si reprezentatii care au smuls ropote de aplauze

Remi Sapca l-a adus din nou aseara pe scena talentelor pe Liviu Vasilica. A cantat Hai, hai cu trasioara, dar nu a uitat nici de semnatura lui personala care a smuls ropote de aplauze la auditii. Dansatorii din trupa PRO Dance si-au aruncat cusmele de pe cap, iar Smiley l-a ajutat pe Remi sa faca acelasi lucru. Momentul a fost savurat de jurati, iar Andra, fermecata de interpretare, l-a felicitat: “Are toate calitatile acest copil. M-au cucerit trilurile lui. Noul Liviu Vasilica. Iti multumesc ca ai adus acest mare cantaret la Romanii au talent!” 

Numarul de popping prezentat aseara de Toma Constantin a fost unul plin de emotie si talent autentic. Ca o continuare a reprezentatiei din preselectii, cand a declarat ca si-a uitat coregrafia, dansatorul a improvizat intregul moment. Evolutia sa sensibila a fost apreciata, iar Mihaela, incantata de pasii de dans ai lui Constantin, a spus: “Imi place povestea lui. Cu dansul lui construieste ferestre pentru cei care vor sa simta. Eu te admir enorm!”

13 ani, dar o mare de talent. Dina Monica Stanciulete a mangaiat corzile violoncelului cu un talent extraordinar si a ales pentru semifinala sa interpreteze melodia Shape of my heart a celebrului Sting. Atmosfera a fost completata de sase dansatori, iar momentul a mers direct la inima juratilor. Fericita sa o revada, Mihaela i-a transmis: “Tu poti face spectacol din asta si poti umple scene! Mi-a placut tare mult.”

Marian Sas s-a reinventat aseara in fata romanilor. Dupa acrobatiile din preselectii in care infatisa un joker, concurentul a adus din nou pe scena momente care le-au taiat respiratia juratilor, de data aceasta interpretand rolul unui pirat. Pe un colaj muzical de exceptie, Two steps from hell - Two steps from heaven, Marian a creat un moment plin de suspans si de energie. Incantat de talentul tanarului, Bebe a spus: “Fascinant! Esti acrobat, actor – se simte chestia asta. Si esti artist!”

Trimis direct in semifinala de Mihaela Radulescu, Marius Calin a impresionat inca o data cu versatilitatea lui in momentul in care a interpretat doua melodii: una clasica – Nessun Dorma si binecunoscuta Noi suntem romani. A reusit si de aceasta data sa-i surprinda pe jurati, dupa ce si-a aratat portul popular ascuns sub o manta neagra. Vocea baritonala a fost apreciata de Bebe, care a spus: “Neica, esti o aparitie!”, iar Andi a completat: “Atitudinea a fost buna, buna si alegerea de final.” 

Ansamblul Barbunco Romano a readus aseara pe scena Romanii au talent cultura tiganeasca. Sincronizare perfecta a celor patru membri ai grupului, acompaniati de un tobosar, a creat o atmosfera efervescenta. Momentul culminant a fost dansul pe o piesa autentica, sustinut de fetele din baletul PRO Dance, care s-au alaturat micilor dansatori. “Eu cand vad rosu si albastru ma gandesc la echipa mea de suflet. Daca ar fi jucat si ei cum ati dansat voi, luau campionatul!”, a spus Bebe cu zambetul pe buze.

Cu un aer de superstar, Francesca Tuzzolino a ales aseara sa cante o melodie pe masura talentului ei. Interpretata impecabil, melodia I will always love you a celebrei Whitney Houston, i-a facut pe Smiley si pe Pavel Bartos sa se transforme in garzile de corp ale concurentei. Actul artistic a fost aplaudat de jurati, iar Andra a conchis: “Tu esti foarte talentata. Poti chiar mai mult decat ai facut in seara aceasta.”

Scena s-a umplut de talent aseara, cand 7 pusti cu varste de pana-n 15 ani au aratat ca nu trebuie sa fii mare ca sa fii puternic. Copiii din Clubul sportiv Puma, specializat in taekwondo, au aratat ca stiu si sa danseze, nu numai sa sparga placi din lemn sau sa se infrunte in dueluri pe viata si pe moarte. Incantat de numarul prezentat pe scena, Andi a spus: “Eu am avut sentimentul ca voi v-ati distrat si asta trebuie sa faceti. Sunteti niste luptatori extraordinari!”

Major Office a aratat aseara pe scena Romanii au talent ca din beatbox, un pian si o chitara poate sa iasa o reinterpretare surprinzatoare a unui hit al momentului, Love me like you do al artistei Ellie Goulding. Schimbarile de ritm din timpul melodiei, de la lent la rapid, au smuls aplauzele juratilor, iar interpetarea originala a piesei i-a facut pe Smiley si Pavel Bartos sa taie bilete la concertul celor 3 tineri. Surprinsa de momentul trupei Major Office, Andra a comentat: “Mie mi-au fost dragi inca de la preselectii. Sunt fresh si isi aleg melodiile potrivite. Per total, sunteti o echipa extraordinara.”

Viata merita traita! Acesta este mesajul pe care magicianul Robert Tudor a vrut sa-l transmita in cea de-a treia semifinala. Cu o dexteritate uimitoare si cu o recuzita formata dintr-o scena de teatru, lumanari si o cusca de fier, Robert a facut sa dispara si sa apara oameni. Aproape cinci ani a lucrat concurentul la numarul prezentat aseara si se pare ca i-a iesit. Juratii i-au aplaudat reprezentatia, iar Mihaela a spus: “Ai avut atata sensibilitate si ai spus o poveste atat de frumoasa… Ma bucur enorm de schimbarea asta. As vrea sa mai vad asa ceva.”

5 acordeoane, o vioara, o chitara bass, un violoncel, un pian electric si un set de tobe au aratat aseara ca talentul vine la pachet sub numele Concertino. Grupul instrumental a trecut cu usurinta de la Bach la Michael Jackson si a confirmat inca o data ca prezenta la Romanii au talent nu este intamplatoare, mai ales ca si-au pus in scena propria coregrafie. In acelasi spirit cu cei 9 artisti si cu reinterpretarea melodiei Smooth criminal, gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au purtat palarii in stilul Michael Jackson. „Asta e unul dintre momentele in care ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ales pe mine sa fac parte din juriul Romanii au talent. Mi-as dori din suflet sa va revad si in finala.”, a spus Andi.

Seara s-a incheiat cu un numar emotionant de dresura canina. Viorel Scinteie si catelul Bibi au aratat ca relatia dintre ei este una speciala si ca sunt suficiente cateva semne si comenzi ca sa creezi un adevarat spectacol. Impresionat de vointa celor doi, Bebe a declarat: “Acesta nu este un moment oarecare. Este o intalnire emotionanta dintre doi prieteni extraordinari. Multumesc, Bibi!”.

Momentul celor doi prieteni a fost pe primul loc in preferintele celor care au votat aseara. Dupa aflarea rezultatului, Viorel Scinteie, extrem de emotionat a declarat: “Sunt emotionat, surprins si foarte bucuros. Este o lectie de viata pe care am primit-o in seara asta din partea celor de acasa. Ii pupam pe toti, ii iubim si sper ca in finala nu ii vom dezamagi.” 

Concertino, a obtinut locul al doilea in urma voturilor venite din partea publicului. Cei noua membri ai originalei trupe de muzica instrumentala merg in finala care va avea loc pe 12 iunie, fericiti si plini de ambitie. “Suntem foarte bucurosi ca am ajuns in finala. Acum trebuie sa ne gandim serios ce vom face acolo, deoarece este o hotarare extrem de grea.”, au spus ei dupa aflarea clasamentului. 

Cel de-al treilea finalist a fost ales de catre jurati. Acestia au avut de optat intre momentul muzical al lui Marius Calin si cel de magie prezentat de Robert Tudor. Daca Mihaela a mers si de data aceasta pe mana cantaretului, Andra, Andi si Bebe au fost surprinsi de numarul complex de magie prezentat de Robert, care merge in finala. Cu emotii mari in momentul jurizarii, dar fericit la finalul serii, acesta a declarat: “In primul rand vreau sa le multumesc oamenilor care au avut incredere in mine si m-au votat, dar si celor care m-au privit si s-au regasit in povestea mea. Mai departe, in finala, nu stiu ce as putea sa le mai cer... Sunt coplesit de emotii.”

Efervescenta, emotia, dragostea, suspansul si actul artistic de exceptie au adus din nou aseara vibratia talentului in casele romanilor. Cele 12 momente prezentate de semifinalisti au facut din show-ul de aseara unul desavarsit, insa doar 3 concurenti merg mai departe in marea finala care va avea loc pe 12 iunie.

Vinerea viitoare, talentul in forma pura se vede numai la PRO TV, iar telespectatorii sunt asteptati sa fie alaturi de noua generatie de eroi nationali si sa-si voteze favoritii pentru titlul de cel mai talentat roman.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni