• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Toti ochii au fost pe cel de-al cincilea sezon "Romanii au talent"! Cel mai iubit show din Romania, 100% leadership

Toti ochii au fost pe cel de-al cincilea sezon "Romanii au talent"! Cel mai iubit show din Romania, 100% leadership

Toti ochii au fost pe cel de-al cincilea sezon "Romanii au talent"! Cel mai iubit show din Romania, 100% leadership

Cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a reunit inovatia, emotia si talentul autentic intr-un spectacol absolut, urmarit de milioane de telespectatori pe parcursul celor trei luni de difuzare.

Romanii au talent a fost urmarit timp de trei luni, in medie, de peste 3 milioane de telespectatori la nivel national. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in perioada 13 martie-12 iunie 2015 o medie de 18.1 puncte de rating si 45.6% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 3.2 puncte de rating si 8.0% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus topul audientelor in aceeasi perioada cu o medie de 16.0 puncte de rating si 35.3%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 4.8 puncte de rating si 10.5% share. 

Si la nivel national PRO TV si-a mentinut pozitia de lider cu o audienta medie de 16.9 puncte de rating si o cota de piata de 37.2%, locul secund inregistrand 4.6 puncte de rating si 10.2% share. 

1 din 2 persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani a urmarit prima editie a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, show-ul obtinand o cota de piata de 50.0% si 24.3 puncte de rating pe segmentul publicului comercial. Astfel, momentele primilor concurenti care au intrat in lupta pentru titlul de erou national au fost urmarite de 4.2 milioane de telespectatori.

Pe parcursul celor 9 editii de preselectii, sute de romani s-au prezentat in fata juratilor, plini de emotii si cu dorinta de a demonstra ca talentul lor merita sa mearga in etapele viitoare ale competitiei si astfel sa lupte pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Doar 60 au impresionat in etapa jurizarii si au fost trimisi in semifinale, 4 dintre ei fiind alesi inca din timpul auditiilor de catre Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, prin intermediul butonului auriu.

Etapa show-urilor live a reprezentat o evolutie clara a semifinalistilor, care au pus in scena propriile idei, transformate in momente de exceptie. Echipa de productie a fost alaturi de fiecare dintre ei si le-a pus la dispozitie pentru fiecare reprezentatie tot ceea ce au avut nevoie: costume, recuzita, grafica, decor, scenografie, si le-au oferit sprijin creativ si logistic. Si trupa PRO Dance a fost alaturi de semifinalisti si s-a implicat de cate ori a fost nevoie, pentru a aduce cate un plus fiecarui moment prezentat pe scena.

Pentru show-urile live Romanii au talent, PRO TV a inovat prin integrarea in transmisiunea live a mesajelor postate de utilizatorii retelei de socializare Twitter, centralizate pe hashtag-ul #romaniiautalent. Comunitatea de pe Twitter s-a mobilizat si a postat mesaje despre fiecare moment in parte. In cele sase show-uri live, aproximativ 15.000 de mesaje au fost publicate pe hashtag, ceea ce inseamna 600 de tweet-uri pe ora. 

Initiativa a fost apreciata de utilizatorii retelei sociale, iar PRO TV isi propune sa duca aceasta inovatie mai departe, in cadrul urmatoarelor show-uri de divertisment.

Finala Romanii au talent, care a avut loc vineri, 12 iunie, a adus ropote de aplauze atat din partea juratilor, cat si a publicului, dar si momente memorabile din partea celor 15 finalisti. Momentele artistice au fost apreciate si rasplatite de catre romani, care le-au acordat cate un vot preferatilor lor. Astfel au fost alesi cei doi mari castigatori ai noului sezon. Premiul de originalitate a mers catre Cosmin Cioca, pustiul care a uimit cu abilitatile sale de a canta la flaut si a face beatbox in acelasi timp, iar marele premiu de 120.000 de euro a fost castigat de catre trupa SpeedCubing. Cei trei baieti au impresionat cu inteligenta si concentrarea de care au dat dovada, facand un spectacol desavarsit din rezolvarea rapida a cubului Rubik.

Reprezentatii de canto, dans, magie, dresaj canin, forta, flair bartending, acrobatii diverse, rezolvarea cubului Rubik, beatbox, live looping, care au adus emotie, suspans, mister, sensibilitate sau pasiune si senzualitate au facut din acest sezon unul memorabil si au demonstrat ca Romanii au talent!

Pro TV saluta generatia de eroi din 2015 si asteapta noile talente cu scena deschisa! Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa il arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. 

In fiecare sezon, Toti ochii pe Romanii au talent!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni