Top Matrix! Voteaza aici momentul preferat din preselectiile Romanii au talent! VIDEO

Top Matrix! Voteaza aici momentul preferat din preselectiile Romanii au talent! VIDEO

Nu mai este mult pana la finala de la "Romanii au talent" si vom afla cine va pleca acasa cu cei 120.000 de euro. Nu uitati sa va votati preferatul!

Pana pe 25 aprilie, insa, va mai propunem sa votati si alti participanti la preselectiile Romanii au talent din toata tara.

Azi va vom supune atentiei acele persoane care au reusit sa ne duca in alte “dimensiuni” si sa ne faca sa credem ca traim in “Matrix”. De la Radu Comanescu – baiatul care a incercat sa refaca anumite trailere pe scena – pana la Marius care ne-a aratat cum se poate canta la o “chitara de aer” toti ne-au aratat ca, indiferent de ce talent ai, este foarte important sa ai parte de momentul tau special prin care poti arata de ce esti in stare.

Vezi mai jos clipurile! Voteaza-ti momentul preferat din categoria Matrix, urmand ca in zilele urmatoare sa-ti propunem inca un nou top cu romani care ne-au aratat ca intr-adevar Romanii au talent!

Nu uita sa iti votezi preferatii dintre finalistii de la "Romanii au talent", care au nevoie de sustinerea ta pentru a castiga Marele Premiu! Vezi aici cum ii poti ajuta!

Intra pe romaniiautalent.protv.ro si in partea dreapta poti alege concurentul preferat din Top Matrix din preselectiile "Romanii au talent! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni