• PRO TV
  • Top 10 cei mai sexy concurenti de la "Romanii au talent"! FOTO

Top 10 cei mai sexy concurenti de la "Romanii au talent"! FOTO

Top 10 cei mai sexy concurenti de la "Romanii au talent"! FOTO

Dintre concurentii de la "Romanii au talent", foarte multi s-au remarcat prin aptitudinile lor deosebite in domenii variate, de la muzica si dans, pana la acrobatii, iluzionism si flair-bartending. Pe unii, insa, nu ne-am putut abtine sa nu ii remarcam si datorita farmecului personal.

Valentin Luca - O prezenta extrem de carismatica, Valentin Luca e mereu cu zambetul pe buze si are niste gropite fermecatoare in obraji. E triplu campion national la bartending si, de cand a aparut la “Romanii au talent”, a uimit o tara intreaga cu maiestria cu care jongleaza cu sticle, shakere si pahare!

Dinu Valentin – Are o voce cu totul deosebita, care a determinat-o pe Andra sa ii propuna sa faca un duet impreuna. Ne place pentru ca este modest, sincer, isi iubeste foarte mult baietelul de doi ani si pentru ca are un farmec personal aparte. Mihai Petre l-a laudat si el in finala: “Acum arati ca un adevarat star. Ai acea relaxare si incredere, iar asta imi confirma faptul ca vei ajunge mare!”, i-a spus el.

Gimnastii de la Ballance – Ne plac pentru ca sunt incredibil de buni in ceea ce fac, dar si pentru ca au trupurile foarte bine lucrate. Participa impreuna in topul celor mai sexy concurenti de la “Romanii au talent” pentru ca formeaza un tot unitar si nu vrem sa-i comparam unul cu altul. 

Rares Deac – Are 19 ani, este student si are un stomac flexibil, pe care si-l incordeaza in ritmul muzicii. La preselectii, numarul lui inedit a impresionat publicul, dar si pe Andra, care a recunoscut: “Eu am fost WOW inca de cand a dat camasa jos!”.

Marian Vasilescu – Ne place pentru ca are o voce frumoasa si este carismatic. Si domnisoarele din publicul de la “Romanii au talent” sunt de aceeasi parere, pentru ca l-au aplaudat puternic de fiecare data cand canta pe scena. Nu o spunem noi, ci Andi Moisescu: "Mai Marian, tu ai ceva al tau pus deoparte. Felul in care cuceresti domnisoarele in public… aproape ca il concurezi pe Mihai Petre, care are centura neagra".

Robo de la DFC – Ne place pentru ca danseaza incredibil de bine si pentru ca pune pasiune in tot ceea ce face. “Fara pasiuni, viata este netraita, faceti-va timp si hraniti-va sufletul cu ceea ce va cere el si cu ceea ce doriti sa faceti, in acest mod veti avea o viata plina de fericire, o viata plina de Talent", spune Robo.

Orlando Oprescu – Ne place pentru e tanar si isi traieste viata intens, ii plac provocarile si nu in ultimul rand, are o prezenta placuta. Numarul lui de echilibristica de la “Romanii au talent” a tinut pe toata lumea cu sufletul la gura, iar Andra i-a tinut pumnii stransi si s-a rugat ca el sa nu pateasca nimic. 

Eduard Malita – Ne place pentru ca este tanar, chipes, dedicat si ambitios: prin multa munca si perseverenta, a reusit sa ajunga printre cei mai buni magicieni din tara, avand numeroase premii.

Alin Stanis – Ne place atitudinea lui impunatoare, dar totusi blanda. Ne mai place si pentru ca este pasionat de arta si nu a renuntat la visul lui de a canta muzica clasica, chiar daca in prezent are o meserie fara nicio legatura cu arta – este administratorul unei brutarii.

Stripperul din preselectiile “Romanii au talent” – Ne place pentru ca “arata foarte bine”, dupa cum a recunoscut si Andra, careia i s-a facut foarte cald in timpul numarului sau de striptease. Momentul lui il puteti vedea de la 02:18 la 02:45, in video de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni