Telespectatorii au decis ieri seara urmatorii trei eroi care merg in finala Romanii au talent!

Telespectatorii au decis ieri seara urmatorii trei eroi care merg in finala Romanii au talent!

Randurile finalistilor Romanii au talent au fost completate aseara cu trei noi eroi. Intr-un show magic, publicul a avut de ales intre muzicieni, dansatori, acrobati, pantomima si rapiditatea rezolvarii cubului rubik. Dintre cei 12 semifinalisti, trei si-au vazut implinit visul de a ajunge in marea finala. Concurentii care au primit cele mai multe voturi din partea publicului si care au convins si juriul ca merita sa mearga mai departe sunt Bogdan Bolohan, Speed cubing si Carmen Cernea. 

Bogdan Bolohan a fost preferatul romanilor care au urmarit cel de-al patrulea show live. Cei mai multi dintre telespectatori au decis ca Bogdan sa fie primul finalist al serii. Momentul de breakdance, care a spus o poveste impresionanta despre dependenta si lupta cu aceasta, a lasat pana si juriul fara cuvinte. Tinerii de la Speed cubing au reusit sa reconfirme gestul lui Andi din preselectii, de a apasa butonul auriu. Cu 6 cuburi, indemanare si inteligenta au facut un spectacol care i-a ridicat pe jurati in picioare, iar telespectatorii le-au dat votul si i-au trimis in finala. Carmen Cernea este cel de-al treilea finalist, dupa ce aseara a convins publicul, dar si juriul, cu vocea si interpretarea impecabila.

Tot aseara, juratii au desemnat urmatorul candidat pentru premiul de originaliate in valoare de 10.000 de euro. Cu toate ca au existat doua propuneri, in final a fost aleasa Laura Vranceanu.

Vocea Romaniei a urcat aseara pe scena Romanii au talent. Tiberiu Albu si trupa sa, Fameless s-au antrenat special si au cantat in premiera una dintre piesele compuse de ei, Right now. Al doiea invitat al serii a fost Ruby, care alaturi de What’s Up a interpretat hit-ul momentului, Nu pune la suflet.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 24:43, peste 2,1 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:44, peste 3,2 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a patra semifinala a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 12.8 puncte de rating si 40.3% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut  3.6 puncte de rating si 11.4% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 11.7 puncte de rating si 30.3%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 3.4 puncte de rating si 8.9% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 11.6 puncte de rating si 30.7% share, locul secund inregistrand 3.3 puncte de rating si 8.8% share. 

Inca 12 talente la superlativ in batalia pentru urmatoarele 3 locuri din finala 

Cel de-al patrulea show live Romanii au talent a debutat aseara cu o surpriza. Vlad Ciotescu a transformat orga intr-o chitara electrica si a readus in fata romanilor un rocker emblematic, Slash – fostul chitarist al trupei Guns N’roses. Pentru momentul de aseara, care a aratat ca un concert cu artificii si jocuri de lumini, Vlad a ales melodia Sweet child of mine a celebrei trupe americane. Andra a fost impresionata de moment si a declarat: ”Mi-a placut alegerea ta, look-ul tau. Pentru mine esti un exemplu. Acest dar divin eu il apreciez si il aplaud.”

Unul dintre cele mai spectaculoase numere de dans contemporan din competitie a fost oferit aseara de Ansamblul Imperia. Zece artisti desavarsiti au creat un moment plin de energie. Pe piesa Fun house a celebrei cantarete Pink, dansatorii au pus in scena o poveste despre infidelitate si razbunare. Fascinata, Andra a spus: ”Veniti de fiecare data cu ceva nou. Sunteti foarte frumoase – papusi cu suflet si cu multa energie.”

Talentul in forma lui pura are mai multe nume - Casual Band este unul dintre acestea. Chitara electrica, cea acustica, bass-ul, tobele, saxofonul si orga s-au amestecat pentru a produce o reinterpetare in stil gospel funk a piesei Something’s Got a Hold On Me cantata de Etta James. Incantat de moment, Bebe a spus: ”Muzica voastra e ca un medicament ideal pentru mine. Daca mie mi-a facut bine muzica voastra,  cu singuranta mai sunt si altii in tara, care va vor vota.”

Chiar daca nu a livrat publicului si juriului o pizza pur italieneasca, Dan Leicu a redefinit aseara termenul de acrobatie. Concurentul a impresionat cu dexteritatea cu care se poate juca cu blatul de pizza. Nu unul, ci trei blaturi erau in acelasi timp in aer. Ca sa completeze show-ul, Dan a ales sa intruchipeze un personaj celebru de film, Corbul. “A facut un pas foarte mare de la preselectii. Este primul blat spectaculos pe care il admir de la inceput si pana la sfarsit.”, a spus Andi.

Carmen Cernea a adus aseara emotia operei pe scena Romanii au talent. Profesoara de muzica a ales o parte a coloanei sonore din filmul Al cincilea element. Explozia de lumina, dansatorii, machiajul si costumul concurentei au completat interpetarea fara cusur, care a ridicat juratii de pe scaune. “Nu numai vocea este senzationala, momentul este absolut fabulos. Va sta bine aceasta punere in scena. Sunteti o minune!”, a spus Mihaela.

Matematica, atentie, indemanare si inteligenta. Toate s-au strans in momentul oferit aseara de 3 pusti, Flavian, Cristian si Martin intr-o demonstratie de rezolvare a cubului rubik in timp record. Insa atunci cand reusesc sa creeze si portrete cu ajutorul cuburilor aranjate, duc spectacolul la un alt nivel. Impresionat de momentul care in preselectii l-a impins sa apese butonul auriu, Andi a spus: ”Daca as mai fi avut golden buzz-ul, l-as fi apasat din nou. Asta este singurul loc in care acest talent poate fi apreciat pe masura lui. Pentru voi exista un singur loc: Romanii au talent!”

Unde-i un talent, de ce nu ar fi si al doilea. Ada Cercel a demonstrat aseara ca pianul si tobele nu ii sunt instrumente straine. Adele si Bon Jovi s-au aflat printre alegerile Adei pentru a impresiona juriul si publicul de acasa, si, la fel ca in preselectii, a aratat ca si dansul este unul dintre lucurile la care se pricepe. Incantat, Bebe a spus: ”Esti o minune! Esti o incantare! Eu sunt convins ca a da inseamna a primi. Cred ca vei primi voturile de acasa.”

A fost  nevoie de talent ca sa aduca teatrul aseara pe scena in fata romanilor. Atunci cand este vorba despre pantomima, nu puteau face asta mai bine decat Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu. Cei doi artisti au demonstrat prin mimica si gesturi ca umorul si sensibilitatea isi pot gasi locul laolalta. Vrajit de scenariul ca o poveste de viata, Andi a declarat: ”Momentul pe care l-am urmarit este despre un drept pe care sper sa nu il pierdem: dreptul de a ne juca.”

Cand acrobatia si muzica se imbina intr¬-un moment care te tine cu sufletul la gura, acest lucru se poate intampla doar la Romanii au talent. Vocea si stapanirea de sine au facut ca spectacolul Laurei Vranceanu sa fie complet. Suspendata la inaltime, Laura a interpretat perfect doua doine, Lie Lie Ciocarlie si Cine iubeste si lasa. Fascinata de moment, Andra a spus: ”Foarte frumos, foarte curat. Nu pot sa imi imaginez cum aceasta voce s-a transformat peste noapte. Ai facut alegeri foarte bune pentru timbrul si vocea ta. Este extraordinar ceea ce faci.”

Cristina Kiseleff a urcat aseara pe scena cu vioara electrica, pentru a canta melodia Shy Guy a Dianei King, reinterpetare apreciata chiar si de catre artista americana, care a descoperit-o pe Cristina pe internet. Momentul de aseara, plin de energie si aplaudat intens, a fost completat de dansatorii trupei PRO Dance. La final Mihaela a spus: ”E o iubire intre tine si vioara, asta-i clar. Ti-am zis si la preselectii ca esti febletea mea.”

Bogdan Bolohan a aratat prin dans cat de grea este lupta cu dependenta si seductia viciului, care pana la urma pot fi invinse. Actul artistic pus in scena de Bogdan a fost inspirat de momente din viata reala. Momentul aplaudat intens a fost incarcat de senibilitate si emotie. Juriul a ramas pur si simplu fara cuvinte in fata talentului lui Bogdan, iar Mihaela a urcat pe scena pentru a-l imbratisa. 

Trupa I wanna see the moon, care a socat in preselectii prin curajul cu care a scos din underground stilul rock abordat, a mai dat aseara o lectie de punk si grindcore. Momentul a fost un veritabil concert, pigmentat cu efecte pirotehnice. In spatele chitarelor si tobelor au stat 4 tineri imbracati in kilturi si camasi. Momentul a fost apreciat de Andi, care le-a spus: ”Astazi mi s-a parut ca ati fost si sinceri. Sunt la varsta la care simt nevoia sa protesteze, iar eu sunt de acord cu ei. ”

Bogdan Bolohan, primul dintre concurentii de aseara calificati in marea finala, a primit cu o explozie de bucurie vestea ca a obtinut cel mai mare numar de voturi. Acesta a declarat cu emotie: “Sunt extrem de fericit si abia astept sa incep sa imi pregatesc momentul pentru finala, unde imi voi arata fiecare stare a mea. Voi demonstra ca merit voturile din aceasta seara si ca locul meu este printre romanii talentati.”

Cei trei baieti din grupul Speed cubing, care au facut spectacol din rezolvarea cubului rubik, s-au clasat pe locul al doilea in optiunile romanilor dupa semifinala de aseara. Incantati de aplauzele si de voturile primite, ei au declarat: ”A fost extraordinar, chiar daca numarul a fost dificil. Ne bucuram ca cei de acasa au vazut si au apreciat acest lucru. Toti cei care ne-au votat sunt in sufletul nostru.”

Juriul a avut aseara o misiune dificila si a fost nevoit sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii, dintre Ada Cercel si Carmen Cernea. Daca votul lui Bebe a mers catre momentul de dans si muzica prezentat de Ada, Andra, Mihaela si Andi au decis ca reprezentatia de exceptie a sopranei Carmen Cernea se califica pentru finala. Emotionata si cu zambetul pe buze, Carmen a declarat dupa show: “A fost un semn divin, ca lumea sa-si aminteasca de mine.”

Dansul, acrobatia, vocile de exceptie si indemanarea au fost ingredientele unei noi editii de exceptie Romanii au talent. 12 concurenti au aratat aseara ca isi merita locul printre cei mai talentati romani, insa doar 3 dintre ei s-au calificat in marea finala care va avea loc pe 12 iunie.

Vinerea viitoare talentul se reintoarce la PRO TV, iar telespectatorii sunt asteptati sa isi aleaga ultimii 3 favoriti care vor intra in lupta finala pentru titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni