• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Talentul suprem s-a vazut la Pro TV timp de trei luni! "Romanii au talent", un nou sezon cu 100% leadership!

Talentul suprem s-a vazut la Pro TV timp de trei luni! "Romanii au talent", un nou sezon cu 100% leadership!

Talentul suprem s-a vazut la Pro TV timp de trei luni! "Romanii au talent", un nou sezon cu 100% leadership!

Sezonul sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, le-a adus romanilor, timp de trei luni, emotii coplesitoare, foarte multa pasiune, entuziasm, determinare, distractie la cote maxime si talent autentic. 

Show-ul a incantat milioane de telespectatori atat in etapa preselectiilor, cat si in editiile LIVE si i-a bucurat in fiecare vineri seara cu un spectacol extraordinar creat de concurenti, de cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, si de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent a fost urmarit, in medie, de peste 2.8 milioane de telespectatori la nivel national, fiind lider de audienta pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in perioada 19 februarie – 3 iunie 2016 o medie de 16.8 puncte de rating si 43.4% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 3.9 puncte de rating si 10.2% share. 

Sute de persoane au venit la preselectii pline de emotii, dar hotarate sa le demonstreze juratilor ca merita sa mearga mai departe in competitie. Batalia a fost dura, insa numai 60 dintre acestia au reusit sa impresioneze in etapa jurizarii si au fost trimisi in semifinale, 4 fiind alesi sa mearga direct in show-urile live inca din timpul auditiilor de catre Andi, Mihaela, Andra si Florin, prin intermediul butonului auriu.


Show-urile LIVE au bucurat telespectatorii cu numere spectaculoase pregatite de concurenti pentru fiecare semifinala si cu invitati speciali care au creat momente senzationale pe scena talentului. Romanii si-au votat de fiecare data momentele preferate din competitie, pe care le-au trimis in marea finala, iar juratii au nominalizat cinci candidati pentru premiul de originalitate.

Finala Romanii au talent, care a avut loc vineri, 3 iunie, a adus 16 concurenti in lupta pentru premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, care si-au prezentat momentele si au facut tot posibilul sa-i cucereasca pe cei de acasa si sa obtina cele mai multe voturi. In final, castigatoarea sezonului sase al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii este Laura Bretan, micuta care i-a fermecat pe toti cu vocea sa uluitoare. Timp de o saptamana, romanii si-au votat si favoritul pentru castigarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton a reusit sa impresioneze la acest capitol, iar momentele de stand-up comedy prezentate de ea i-au cucerit pe telespectatori.

Reprezentatii extraordinare de canto, dans, magie, forta, acrobatii diverse, beatbox, pictura, arte martiale, trial bike sau teatru au adus emotie, suspans, mister, pasiune, senzualitate, vibratie si sensibilitate, au incantat telespectatorii si au facut din sezonul sase Romanii au talent unul memorabil!

Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa-l arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro! Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni