Talentul se vede numai la PROTV! Milioane de telespectatori au spus VINERI: "Romanii au talent"!

Talentul se vede numai la PROTV! Milioane de telespectatori au spus VINERI: "Romanii au talent"!

Spectacolul talentelor autentice a fost si aseara la inaltime. Editia a patra a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, le-a adus telespectatorilor foarte multe momente surprinzatoare, emotie, efervescenta si distractie cat cuprinde. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, s-au bucurat din plin de reprezentatiile concurentilor, iar Smiley si Pavel Bartos au dansat, au cantat si au facut chiar si sport in culise.

Cea de-a patra editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:08, la nivel national, aproape 3.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:41, peste 4.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 19.8 puncte de rating si 44% share, de aproape patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5 puncte de rating si 11.2% share. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Bucurie, emotie si momente memorabile

Aseara, pielea de gaina a revenit la Romanii au talent datorita mai multor concurenti care le-au prezentat juratilor momente senzationale, reusind sa impresioneze si sa smulga ropote de aplauze. Cea de-a patra editie a show-ului a demonstrat inca o data ca suntem un popor talentat, plin de imaginatie si ambitie.

Guvid & Jimmy sunt cei doi concurenti care au spart gheata vineri. In cele doua aparitii inedite, pline de umor, baietii au parodiat o melodie celebra, Iarna pe val, si au dansat pe ritmurile binecunoscutului cantec. Toti cei prezenti in sala s-au distrat alaturi de ei, juriul a fost in permanenta cu zambetul pe buze si la final i-a aplaudat. “N-aveti cum sa nu luati DA si de la mine. Sunteti foarte simpatici si vreau sa va mai vad. Mai veniti si cu alte traznai!”, le-a spus Mihaela in momentul jurizarii. Guvid & Jimmy au obtinut 4 de DA si merg mai departe.


Grupul Duo Carisma a adus pe scena de la Romanii au talent genul de dans bolladoras. Cei doi concurenti au prezentat un moment care i-a tinut pe toti cu sufletul la gura, iar siguranta lor in momentul executarii unor elemente extrem de riscante i-a impresionat pe jurati, care au decis la final sa acorde 4 de DA si sa-i trimita in etapa urmatoare a competitiei spunandu-le: “Multumim!”.


Catalin Vlad a cantat aseara la chitara clasica melodia O fortuna, iar talentul si acordurile instrumentului si-au gasit ecoul in intreaga sala. Juratii au fost foarte placut surprinsi de momentul prezentat, iar la final s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat. “Dupa ce am ascultat acum, iti spun ca as cumpara bilet la concertul tau! M-ai convins, DA!”, i-a spus Andra. Catalin a primit 4 de DA si ne revedem cu el in etapa urmatoare.


Grupul de majorete Cheers All Stars a umplut scena cu energie si voie buna. Sariturile fetelor si siguranta baietilor i-au impresionat pe jurati, care au fost incantati de moment. In timpul jurizarii, Andi a spus cu zambetul pe buze: “Eu v-as lua acum la Campionatul European, la turneul final, alaturi de echipa nationala, macar in pauze am juca, garantat, bine! Raspunsul meu este DA!”. Cheers All Stars a obtinut 4 de DA si merge mai departe.


Daniel Constantin Popescu a venit la preselectii cu un numar de magie care i-a vrajit pe Andi, Mihaela, Andra si Florin. Tot momentul s-a petrecut intr-o liniste desavarsita, insa Daniel a reusit sa le capteze atentia juratilor si sa le mentina curiozitatea treaza. “Esti cam bun! Esti genul meu de magician!”, i-a spus Mihaela. In final, concurentul a primit 4 de DA si isi continua drumul in competitie.


Sergiu Chirila a cantat melodia Caruso, dar a facut si cateva miscari de breakdance. Nimeni nu se astepta la un astfel de moment, insa concurentul i-a surprins placut, fiind foarte bun atat in ceea ce priveste dansul, cat si muzica. “Ai ridicat stacheta prea sus si orice nota falsa, orice glezna nesigura, se vor vedea. Si, o sa ridic doar doua degetele si o sa zic: AU! Eu acum iti dau doar un DA!”, i-a spus Florin. Sergiu merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.


La numai 11 ani, Dumitru Cristian Zlatan a dansat freestyle si i-a uimit pe toti cu miscarile sale de breakdance, dar mai ales cu talentul sau. Micutul a fost dezinvolt pe scena si i-a cucerit pe jurati, dar si pe Smiley si Pavel. ”Cu mare bucurie raspunsul meu este DA!”, a spus Andra. Andi, Mihaela si Florin au fost de acord cu ea, iar Dumitru merge mai departe cu 4 de DA.


Cei trei membri ai trupei Trio Shaolin au dansat, s-au distrat si au transmis foarte multa voie buna, facandu-i pe jurati sa rada, dar si sa ramana surprinsi de elementele de dans executate perfect. ”Mi-e greu sa-mi inchipui acest grup altfel decat in etapa urmatoare cu 4 de DA.”, a spus Andi, incantat de momentul prezentat. Concurentii continua competitia cu 4 de DA.


Robert Pascari si-a dorit sa impresioneze si sa faca spectacol pe scena si a reusit. A cantat melodia Big in Japan, iar membrii juriului au dansat si au cantat alaturi de el. ”Robert, uite ce faina plimbare ne-ai facut in anii ‘80! Zici ca esti de acolo! Esti, parca, decupat din anii aia, adus in zilele noastre si hotarat sa ne bage in cap ca era muzica buna in anii aceia. Multumesc!”, i-a spus Mihaela. Robert a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.


Membrii Ansamblului Flagrant au combinat aseara baletul cu elemente de passo doble. Dansatorii au adus pe scena un moment plin de eleganta, frumusete si atitudine, sincronizandu-se perfect la fiecare miscare. “Profesionisti! De cand ati intrat pe scena mi-am dat seama ca o sa fie un numar de exceptie!”, le-a transmis Andra. Chiar daca Florin a acordat NU reprezentatiei concurentilor, acestia merg mai departe cu 3 de DA.


Ansamblul de calusari Romula Malva a prezentat la preselectii un dans energic. Concurentii au zambit in permanenta si au redat perfect traditiile romanesti pe scena talentului. Incantat de moment, Florin s-a ridicat la final in picioare si a spus: ”Lord of the dance… Am sa va imping si eu sa va duceti cat mai departe, pentru ca, atat timp cat aveti batul ala si sariti in sus, sigur nu puneti mana pe tablete si telefoane mobile. Deci, prefer sa fiti sanatosi si sa jucati asa pana la adanci batraneti. Cu DA-ul meu ati luat 4 de DA!”.


Trei baieti, sarituri spectaculoase si multa siguranta – Feel Highest Flow! Un numar de free running care i-a facut pe jurati sa aplaude si sa admire curajul concurentilor de a face acest sport. “Bravo, baieti! Atat timp cat nu va raniti, mi se pare ca e o pasiune extrem de sanatoasa!”, a spus Andi. Cu baietii ne revedem in etapa urmatoare, unde merg cu 4 de DA.


Anca Baltac a adus aseara musical-ul pe scena de la Romanii au talent. Concurenta a cantat melodia I hate men, a fost expresiva si i-a convins pe jurati ca este talentata. “Mie mi se pare un gest de curaj sa vii, in primul rand, cu un musical intr-o emisiune de talent. Cu atat mai mult mi se pare de aperciat gestul de curaj, in conditiile in care, din punctul meu de vedere, muzical chiar a sunat bine.”, i-a transmis Andi. Anca i-a convins pe jurati ca merita sa mearga mai departe, asa ca a primit 4 de DA.


Vadim Petcovici si-a aratat abilitatea de a tine obiecte pe cap. De la o minge, la o chitara, masa sau scara metalica, Vadim a reusit sa-si tina echilibrul si sa execute chiar cateva miscari de dans. “Data viitoare vreau sa stau intr-un picior la tine pe frunte!”, i-a spus Mihaela. Concurentul a primit 4 de DA de la jurati si merge in etapa urmatoare.


Olga Guseva a venit din Letonia pentru a ne incanta cu talentul sau. Ea a facut acrobatii pe franghie si i-a uimit pe toti cu elementele executate, dar mai ales cu piruetele facute in aer si cu coborarea brusca, la numai cativa centimetri de podea. “Iubesc curajul tau, eu n-as putea face asta, deci, raspunsul meu este DA!”, a spus Andra, incantata de prestatia concurentei. Olga i-a impresionat pe jurati, a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.


Ultimele doua concurente din cea de-a patra editie Romanii au talent, Ryabova Ecaterina si Diana Kushchak, au prezentat un dans la bara inedit, plin de senzualitate. A fost un moment acrobatic extraordinar, apreciat de juriu, dar si de public. “Minunat! Daca nu va grabiti, va propun sa ramaneti toata seara aici si, din cand in cand, sa mai performati. Din partea mea aveti DA!”, le-a spus Florin, in asentimentul caruia au fost si Andi, Mihaela si Andra. Astfel, cele doua concurente continua drumul in competitie cu 4 de DA.


Cea de-a patra editie Romanii au talent a fost una de exceptie, iar telespectatorii au avut parte de o seara perfecta alaturi de cel mai tare show de divertisment, care a adus un spectacol desavarsit.

Noi concurenti sunt gata sa demonstreze ca sunt talentati, sa impresioneze si sa fie vazuti de o tara intreaga, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni