• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Sute de bucuresteni au participat la preselectiile "Romanii au talent". Vino IN PUBLIC pe 16 si 17 noiembrie, ca sa-ti sustii eroii. Intrarea e LIBERA

Sute de bucuresteni au participat la preselectiile "Romanii au talent". Vino IN PUBLIC pe 16 si 17 noiembrie, ca sa-ti sustii eroii. Intrarea e LIBERA

Sute de bucuresteni au participat la preselectiile "Romanii au talent". Vino IN PUBLIC pe 16 si 17 noiembrie, ca sa-ti sustii eroii. Intrarea e LIBERA

Duminica, 3 noiembrie, caravana "Romanii au talent" a convocat adunarea generala a talentelor la Bucuresti. Dupa romanii din intreaga tara si de peste Prut, a venit randul bucurestenilor sa demonstreze cat sunt de talentati la preselectiile din cel de-al patrulea sezon al super-show-ului.

Dis-de-dimineata, sute de concurenti de toate varstele, de la copii de gradinita pana la seniori de peste saptezeci de ani, s-au strans la Hotel Ramada Parc din capitala, hotarati sa-si incerce norocul in competitia talentelor. Unii s-au deghizat in diverse personaje, altii au venit pictati pe corp sau costumati cat mai fistichiu, totul pentru a convinge ca au stofa de enetertaineri. Grupuri vocale, balerine, dansatori de step, jongleuri, acrobati si magicieni au venit sa arate ca pot face show la “Romanii au talent”.

Baletul coordonat de Edi Stancu a fost prezent la preselectiile de duminica si le-a facut incalzirea concurentilor intr-un flash-mob, inainte ca acestia sa isi prezinte numerele.

Cele mai bune reprezentatii vor fi selectate sa urce pe scena in show-urile “Romanii au talent” de pe 16 si 17 noiembrie, de la orele 12:00 si 19:00, care vor avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Juriul alcatuit din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu va decide care sunt talentatii care merita sa mai departe in lupta pentru marele premiu de o suta douazeci de mii de euro, dar si pentru cel de originalitate, de zece mii de euro. Bucurestenii care vor sa ii vada pe viu pe viitorii “eroi” ai divertismentului romanesc sunt asteptati la spectacolele de la Palatul Copiilor. Intrarea este libera.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni