Sute de ardeleni au demonstrat ieri ca Romanii au talent!

Sute de ardeleni au demonstrat ieri ca Romanii au talent!

Cu o saptamana in urma, caravana Romanii au talent a pornit prin tara pentru a gasi noii pretendenti la titlul de cel mai talentat roman. Dupa Brasov, Timisoara si Oradea, a venit randul Clujului sa arate ca nu duce lipsa de talente diverse. Sute de ardeleni s-au prezentat ieri la preselectiile celui mai tare show de divertisment, au demonstrat ca sunt creativi si originali si nu au incetat sa suprinda.

Cea de-a patra oprire a caravanei a strans oameni de toate varstele, de la 3 la 67 de ani, care au venit plini de energie, entuziasmati si decisi sa demonstreze ca pot deveni urmatorul erou national. Momente de canto si beatbox, ansambluri populare, streetdance, gimnastica ritmica, bellydance, magie, popping, judo, cub rubik sub apa, stand-up comedy, terapie prin ras, constructii de machete spatiale sau roboti, sau jonglerie, toate au fost prezentate ieri la Cluj de catre concurenti care au venit alaturi de sustinatori si plini de ambitie sa-si arate talentul si sa mearga cat mai departe in competitie. Toti acestia, dar si multi altii, vor putea fi urmariti in cel de-al saselea sezon Romanii au talent, numai la PRO TV!

Caravana Romanii au talent continua marti,  20 octombrie la Chisinau, la hotel Codru, Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar ultima oprire a caravanei va fi la Iasi, pe 4 noiembrie, la hotel Unirea. Toate auditiile din cele trei orase vor incepe la ora 09:00.

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni