• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala "Romanii au talent". Cine intra in cursa pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul de 120.000 de euro

SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala "Romanii au talent". Cine intra in cursa pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul de 120.000 de euro

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala </span>"Romanii au talent". Cine intra in cursa pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul de 120.000 de euro

Show-ul este integral pe voyo.ro. Dintre cei 12 concurenti prezenti in a doua semifinala, doar trei merg in marea finala de pe 11 mai.



Cei care au decis au fost atat publicul, cat si juriul.

In urma voturilor telespectatorilor, s-a facut un top 4 al primilor clasati. Doi dintre ei au mers direct in etapa urmatoare, iar juriul a ales inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4.

Asadar, in marea finala 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman.

Locul 1  -  Razvan "Krem" Alexe 



Locul 2 - Vasile Godja 



Locul 3 - Gigel Frone



In joc sunt titlul de cel mai talentat roman si 120.000 de euro. Afla care sunt primii 3 finalisti

Finalistii

La finalul serii s-a decis numele a inca 3 finalisti care se vor duela in marea finala din 11 mai pentru premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Pe primul loc, in urma voturilor telespectatorilor s-a aflat Alexe “Krem” Razvan care in opinia juratului Andi a prezentat o demonstratie perfecta de carisma si talent actoricesc, pe langa aceea a unui rapper desavarsit. Tot acum a dezvaluit Andi si ce a vrut sa spuna la preselectii cand a zis: TU esti! “Esti cel care merita sa intra in finala, cel mai complex talent pe care l-am vazut la “Romanii au talent”, au fost cuvintele lui Andi Moisescu.

La randul lui, Mihai Petre i-a indemnat deschis si cat se poate de direct pe telespectatori sa-l voteze pe Alexe “Krem” Razvan pentru marea finala. Mihai Petre l-a descris pe Razvan drept artistul complet care are inteligenta, sufletul, energia si carisma unui artist desavarsit! “Tu ai de toate! Esti nr. 1 in semifinala asta!” a fost concluzia lui Mihai Petre. Juratii au spus ca e obligatoriu sa-l vedem de Alexe “Krem” Razvan in finala si iata ca dorinta le-a fost indeplinita.



Pe locul al doilea in topul voturilor telespectatorilor s-a situat ceterasul Vasile Godja care a facut un adevarat spectacol la “Romanii au talent” si a cintat din toate pozitiile: cu capul in jos, cu arcusul in decolteul fetelor, cu vioara pe umarul acestora, fara corzi, inaltat pe umerii dansatorilor. “Ne-ai avut la degetul mic” – a spus Andi Moisescu. “Dupa parerea mea ne-ai aratat cum e Romania pentru ca Tu esti Romania!" a mai adaugat acesta. La randul lui, Mihai Petre l-a numit “talentul autentic romanesc”. Andra a declarat ca desi a cantat alaturi de multi ceterasi, nu a mai intilnit nici unul ca el, atit de carismatic si atat de bun la ceea ce face.

Pentru locul al treilea s-au batut doua personaje foarte indragite de public, din moment ce au obtinut un numar atat de mare de voturi: Gigel Frone si Tudorel Popa. Cei doi au facut spectacol la “Romanii au talent” si au imprastiat cu dedicatii in stanga si-n dreapta. Mai mult decat atat, amandoi au primit promisiunea unei aparitii la ProTV, in cel mai urmarit serial al momentului, Las Fierbinti”. Au cantat, au imitat si au adus cu ei multa dispozitie, dar si aplauzele publicului. 0

Chiar daca nu au reusit sa-si obtina locul in finala, spectacol au facut si Florin Limbovici cu ingeniosul sau numar de slackline,1apreciati de jurati pentru tehnica si rigurozitatea lor, Dalma Szatan de 15 ani, care a prezentat un dans plin de energie, tatal si fiul, Stefanescu Gabriel si Radu, care au excelat si de aceasta data la capitolul emotie, dansatorii Adrian Pintilie & Sorin, unii dintre dansatorii preferati ai lui Mihai Petre.

2

Claudiu Toader a facut multiple jonglerii cu pizza si a demonstrat ca poate manui blaturile la fel de bine si legat la ochi si culcat si in picioare. Mai mult decat atat, el 3 4si au imblinzit focul, in timp ce 5 Invitatii speciali ai serii de vineri au fost Valentin Dinu, finalist in primul sezon al emisiunii “Romanii au talent”, trupa Mandinga, Nea Marin si fiica sa, precum si baletul condus de Edi Stancu.

6

7

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni