Stiai asta despre relatia dintre Smiley si Pavel Bartos? Cum se inteleg atunci cand nu apar la TV

Stiai asta despre relatia dintre Smiley si Pavel Bartos? Cum se inteleg atunci cand nu apar la TV

Smiley si Pavel Bartos formeaza una dintre cele mai indragite perechi de prezentatori. Cei doi artisti pot fi urmariti in fiecare vineri, la PROTV, incepand cu ora 20:30, in cadrul show-ului "Romanii au talent".

Glumele si farsele pe care Smiley si Pavel Bartos si le pun la cale reciroc fac de fiecare data delicul fanilor, iar momentele surprinse in culisele show-ului "Romanii au talent" se numara adesea printre preferatele telespectatorilor.

VINERI, a doua Semifinala LIVE "Romanii au talent", de la 20:30, la ProTV!

Smiley si Pavel Bartos sunt colegi atat la "Romanii au talent", cat si la "Vocea Romaniei" si au ajuns sa se cunoasca foarte bine. Cei doi artisti petrec foarte mult timp impreuna si par a fi cei mai buni prieteni si in afara platoului de filmare. 

Despre prietenia care il leaga de Smiley, Pavel Bartos a declarat: "Relatia mea cu Smiley trece si dincolo de camera, este una foarte puternica si ii multumesc ca mi-a dat ocazia sa fiu prietenul lui".

La randul sau, cantaretul il admira pe Pavel Bartos si il considera un bun prieten. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

"Dincolo de relatia noastra profesionala, eu si Pavel suntem foarte buni prieteni. Ne cunoastem deja de ani buni, am lucrat la multe proiecte impreuna, ne completam perfect si, inevitabil, am devenit si prieteni. Pavel e un om pozitiv, vesel, mereu pus pe sotii, iar mie imi plac astfel de oameni, probabil ca acesta este unul dintre motivele pentru care ne intelegem atat de bine", a povestit Smiley.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni