• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Stefan Orheanu, semifinalistul de la "Romanii au talent", a dansat alaturi de celebra trupa irlandeza "Riverdance" la Dublin

Stefan Orheanu, semifinalistul de la "Romanii au talent", a dansat alaturi de celebra trupa irlandeza "Riverdance" la Dublin

Stefan Orheanu, semifinalistul de la "Romanii au talent", a dansat alaturi de celebra trupa irlandeza "Riverdance" la Dublin

Magia dansului l-a adus pe culmile cele mai inalte pe Stefan Orheanu, baiatul de 13 ani care a ajuns anul acesta pana in semifinalele emisiunii "Romanii au talent".

Dupa ce a castigat o preselectie organizata de celebra trupa irlandeza "Riverdance", Stefan Orheanu a participat alaturi de ei la un festival, la Dublin, si a dansat chiar in prima linie alaturi de unul dintre fondatori.

Intors in tara, a fost intampinat de familie si prieteni, carora le-a povestit toate intamplarile si le-a aratat imagini de la eveniment.

Dupa ce a parasit cu fruntea sus concursul "Romanii au talent", Stefan nu a renuntat la visul sau. Munca i-a fost rasplatita saptamana trecuta, cand a participat alaturi de alti 1.962 de dansatori la festivalul The Gathering, din Irlanda.

Baiatul de 13 ani, din Comanesti, a ajuns in Irlanda la invitatia celebrei trupe "Riverdance", dupa ce a castigat o preselectie.

Stefan Orheanu: "Au fost foarte deschisi si impresionati de modul in care dansam, mai ales datorita faptului ca invat mai mult singur. Am reusit sa invat niste pasi foarte complicati, care sunt dansati numai de Riverdance."

In cadrul acestui festival, irlandezii si-au propus si au reusit sa stabileasca un record mondial la dans traditional in linie. Romanul a fost insotit la Dublin si de tatal sau.

Vasile Orheanu:"Am fost foarte mandri ca Stefan a fost singurul roman si a fost in centrul atentiei la toate evenimentele de acolo."

Cand a ajuns in Romania, copilul minune a mers direct la bunica lui, sa-i povesteasca aventura din Irlanda.

Maria Orheanu:"Eu zic ca e foarte multa munca in picioarele lui. Mai dadea covorul deoparte, ma mai suparam sa aud dusumeaua, eu nu stiam ce inseamna si il dadeam afara. Acum sunt mandra."

In saptamana petrecuta in Irlanda, Stefan a fost tratat ca o vedeta si a dat interviuri la radio si televiziune, toti fiind impresionati de talentul si de daruirea lui. A avut ocazia sa ia si lectii de flaut irlandez, lectii platite de o fundatie din Romania.

Ionela Orheanu:"Si-a dorit foarte mult sa faca cursuri de flaut si cursuri suplimentare de dans irlandez, avand in vedere ca premiul nu cuprindea decat o ora cu liderul trupei Riverdance."

Membrii trupei "Riverdance" i-au promis baiatului ca daca va continua pe acelasi drum, atunci cand va implini 18 ani, il vor invita sa li se alature.

___________________________________________

N-ai cainii lui Bruno Iacobet si nici magia lui Cristian Gog? Nu-i nimic, poate TU ai un alt talent original.

Acum e si un premiu in joc, de 10.000 de euro, pentru ORIGINALITATE. Ce mai astepti? Inscrie-te AICI in sezonul 4 "Romanii au talent". 

Cunosti pe cineva care stie sa faca show? Inscrie-l si pe el in concurs si castigi 2.000 de euro pe talentul lui.

Eroi, sa-nceapa cautarea!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni