Stefan cel Mare si Colombina fac spectacol vineri pe scena Romanii au talent!

Stefan cel Mare si Colombina fac spectacol vineri pe scena Romanii au talent!

Nu se poate epic fara Stefan cel Mare! 

Ultimele auditii Romanii au talent aduc primele emotii pentru semifinale. Cine sunt eroii care vor lupta LIVE incepand de saptamana viitoare? Vom afla vinerea aceasta, de la 20:30, cand ne vom bucura de momente senzationale aduse pe scena de concurenti pregatiti sa uimeasca intreaga lume si vom afla decizia finala a celor patru jurati. 

Dupa 47 de ani de serviciu, Stefan cel Mare isi sarbatoreste pensionarea! Scapa de prietenii de sprit, dupa care se retrage in sala tronului, unde cugeta cu voce tare. Plin de patos si... gadilat de adrenalina, Stefan cel Mare va urca vinerea aceasta pe scena talentului si va reusi sa socheze juratii, demonstrand ca marele lui talent depaseste cu mult faptul ca a fost domnitor al Moldovei. Va fi un moment surprinzator, care ii va lasa pe Andi, Mihaela, Andra si Florin fara cuvinte si va smulge ropote de aplauze din sala, deoarece nimeni nu se va astepta la momentul pregatit de Stefan.

Va fi o seara incarcata de istorie la Romanii au talent! Daca in sezonul sase al celui mai tare show de divertisment a participat avand numele Coco Chanel, anul acesta concurenta a decis sa faca o schimbare, pentru a face revenirea si mai spectaculoasa. Asa ca se va prezenta sub denumirea de Colombina si va reusi sa-l cucereasca pe Florin, care ii va spune: ”Doamna, am avut o revelatie, Doamne Dumnezeule! Aveti ceva din aurora boreala spre dimineata. Singura mea temere cu dumneavoastra, la oricare dintre Poli, e ca aia au o noapte cam lunga. Sase luni de zile nu stiu daca ma tine saniuta. Incredibil!”. Mihaela va sesiza cu usurinta si o chimie extraordinara intre Florin si Colombina. Concurenta, profund impresionata de jurat si de cuvintele lui frumoase, va simti ca vrea sa plece imediat cu el la Polul Nord. 

Cea de-a zecea editie a sezonului #7epic Romanii au talent ne va bucura cu momente fabuloase, pline de adrenalina, umor, pasiune, emotie si energie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni