• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Spectacolul talentului autentic continua! Cel de-al saselea sezon Romanii au talent este din ce in ce mai aproape!

Spectacolul talentului autentic continua! Cel de-al saselea sezon Romanii au talent este din ce in ce mai aproape!

Spectacolul talentului autentic continua! Cel de-al saselea sezon Romanii au talent este din ce in ce mai aproape!

Dupa un weekend plin de talent in Bucuresti, in care Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu i-au ales pe noii pretendenti la titlul de erou national, preselectiile continua si saptamana aceasta, miercuri si joi, la Palatul National al copiilor. 

Sambata si duminica juratii au fost plini de energie, dar si de emotii, s-au bucurat de toate momentele prezentate pe scena si au avut comentarii savuroase indelung aplaudate de cei din sala. Smiley si Pavel Bartos au fost, ca de fiecare data, alaturi de concurenti, s-au distrat impreuna si le-au adus tuturor zambetul pe buze, creand o atmosfera extraordinara.

„Va astept pe 20 si 21 ianuarie la preselectiile cu juriul Romanii au talent din capitala, sa asistati la o desfasurare de talente cum nu ati mai vazut si, bineinteles, sa va sustineti favoritii. Vom avea parte de spectacol, distractie si neprevazut! Nu va lipsi nici Pavel Bartos! ”, a spus Smiley.

Pavel Bartos a completat: “Avem o selectie impresionanta de talente, care merita sustinerea voastra. Va asteptam alaturi de noi, miercuri si joi, la Palatul National al copiilor, sa ne distram, sa vedem noua generatie de jurati si jurate si sa aplaudam noua generatie de eroi si eroine.”

Bucurestenii sunt invitati miercuri si joi la Palatul National al copiilor din Bucuresti, de la ora 11:00 si de la ora 18:00, la ultima runda de preselectii a noului sezon Romanii au talent, pentru a urmari un spectacol incredibil si a-si sustine favoritii in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman.

Romanii vor urmari in curand cel de-al saselea sezon al celui mai tare show de divertisment, care va aduce multe surprize si talent autentic desavarsit, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni