Spectacolul talentului autentic ajunge in Bucuresti!

Spectacolul talentului autentic ajunge in Bucuresti!

Vino in public la preselectiile Romanii au talent, la Palatul National al Copiilor, si sustine-ti favoritii!

Eroii talentului se pregatesc de show-ul vietii lor, sunt inarmati cu incredere si curaj, dar au nevoie de sustinerea ta ca sa straluceasca in lupta pentru DA! Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii ia cu asalt Palatul National al Copiilor din Bucuresti pe 21, 22 si 24 octombrie, dar si pe 1, 2, 5 si 6 noiembrie. Vor fi zile cu talent, in fata unui juriu plin de umor si stralucire. 

Descopera primul eroii celui de-al saptelea sezon Romanii au talent, vino in public in zilele de preselectii cu juriu, de la ora 11:00 si de la ora 17:00, bucura-te de un show memorabil alaturi de juratii Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu si ai parte de distractie la cote maxime, adusa pe scena talentului de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos!

Timp de sapte zile, bucurestenii sunt asteptati la Palatul National al Copiilor, sa fie alaturi de cei mai talentati, surprinzatori si amuzanti concurenti, sa-si sustina favoritii in lupta pentru titlul de erou national si sa aiba parte de un spectacol extraordinar, plin de emotii, energie, vibratie si momente incredibile.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni