Spectacolul live continua AZI in cea de-a doua semifinala "Romanii au talent"! De la 20:30, la PROTV!

Spectacolul live continua AZI in cea de-a doua semifinala "Romanii au talent"! De la 20:30, la PROTV!

Cel de-al doilea show live al noului sezon Romanii au talent este gata sa inceapa! Maine, de la 20:30, scena va fi umpluta de momentele incendiare prezentate de urmatorii 12 semifinalisti, sustinute de comentariile si reactiile incredibile ale celor patru jurati Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis si ale celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Maine seara, telespectatorii vor avea parte de prestatii impresionante ale concurentilor si de un spectacol desavarsit. Tot in cea de-a doua semifinala, Andra va canta pe scena talentelor cea mai noua melodie a sa, Falava, pentru care a filmat si un videoclip care a strans milioane de vizualizari in numai cateva zile. 

Cei 12 concurenti au repetat indelung pentru a-i surprinde pe telespectatori cu momentele pe care le vor pune maine in scena, gandindu-se la fiecare detaliu. De la belly dance tribal la canto, beatbox sau muzica instrumentala, de la freestyle hip-hop, gimnastica ritmica si contorsionism la un numar exceptional de dans pe picioroange, stand-up comedy sau teatru cu papusi umane, toate vor putea fi urmarite de catre telespectatori, maine, de la 20:30.

Momente spectaculoase prezentate de urmatorii 12 pretendenti la titlul de cel mai talentat roman!

Pustii din trupa The Beat au uimit juratii la preselectii cu prestatia lor si au reusit sa obtina 4 de DA si dupa etapa jurizarii o calificare in semifinale. Cei 6 concurenti vor aduce maine inca o data muzica rock pe scena de la Romanii au talent, iar momentul lor va fi completat de grafica si lumini impresionante, artificii si recuzita, care vor crea o atmosfera incendiara.

In etapa auditiilor, George Bonea a adus zambetul pe buzele tuturor si a smuls ropote de aplauze prin numarul de stand-up comedy prezentat de el. Pentru semifinale, concurentul a pregatit un moment original, cel putin la fel de amuzant, si va purta un tricou pictat special pentru aceasta ocazie. Intreaga sa prestatie va fi savuroasa si va destinde atmosfera.

Daca la preselectii acrobatul Catalin Cazan a surprins prin dificultatea numarului sau si a reusit sa impresioneze juratii, maine el va umple scena cu un moment complex, care se va bucura de sustinerea trupei de balet PRO Dance. Prestatia lui Catalin va fi una cu elemente noi, inedite, care vor garanta un spectacol desavarsit.

In etapele trecute ale competitiei, Estera si Rebeca Tchatchoua au impresionat juratii si publicul cu interpretarea melodiei Comme il se doit, reusind sa transmita perfect emotie si sensibilitate. Maine, cele doua surori vor reveni pe scena talentelor cu un moment special si o melodie care le va ajuta sa pluteasca.  

Siko si Riko danseaza de cand se stiu, iar acest lucru se vede. La preselectii au creat un moment amuzant de dans cu care au surprins juratii, iar pentru semifinale ei au pregatit o surpriza de proportii, vor face o parodie si se vor transforma in doua personaje inedite. Au lucrat mult pentru aceasta idee, iar numarul lor va fi unul cu adevarat spectaculos.

Cosmin Cioca face beatbox in timp ce canta la flaut. Prestatia lui de la auditii i-a adus admiratia juratilor, iar in show-ul de maine seara isi doreste sa impresioneze si sa realizeze un moment original, plin de creativitate. Trupa de balet PRO Dance va fi alaturi de el si vor crea impreuna un moment de exceptie.

Carmen Stroia si Liviu Bledea, cei doi membrii ai asociatiei Pe Picioroange, au adus pe scena de la Romanii au talent un numar de dans pe picioroange care a tinut cu sufletul la gura audienta. Maine, cei doi concurenti vor trece la un alt nivel si vor pune in scena un moment artistic de dans si teatru mut.

Cele doua fete care formeza grupul Diamond Duo au surprins in etapa auditiilor cu abilitatile lor si cu elementele dificile de gimnastica ritmica, executate perfect. Maine, Stefania si Crina vor face o demonstratie de contorsionism in pereche, dar si separat. Salturile, rostogolirile si piruetele incredibile pe care acestea le vor executa in direct nu vor lipsi din momentul pregatit de ele.

Bianca Costiug a reusit sa obtina aprecierea juriului datorita numarului de belly dance tribal prezentat, dar si prin frumusetea ei. Bianca a gandit un moment complex pentru semifinale, care poate fi urmarit maine seara de catre telespectatori. Concurenta se va transforma intr-o nimfa a padurii si va avea parte de o scenografie impresionanta.

Bogdan Panaite a uimit juratii la auditii cu creativitatea de care a dat dovada in momentul in care si-a prezentat numarul de freestyle hip-hop. Concurentul este pregatit sa surprinda telespectatorii maine seara si sa-si demonstreze in direct talentul. Ca si in etapa trecuta, juratii il vor ajuta sa-si creeze momentul, dar intr-un mod inedit. Baletul il va sustine, iar spectacolul va fi garantat.

Alexandru Moraru a dovedit ca este foarte talentat atunci cand a interpretat la preselectii o melodie extrem de sensibila la chitara si voce. In semifinala de maine seara, concurentul va aduce emotia pe scena de la Romanii au talent, fiind sustinut de o coregrafie impresionanta si de proiectii extraordinare, care-l vor transpune intr-o alta dimensiune.

Cei patru membri ai grupului Lightwave Theatre au reusit sa-i uimeasca pe jurati in etapa auditiilor, iar Bebe Cotimanis i-a trimis direct in semifinala, apasand butonul auriu. Maine, ei le vor prezenta telespectatorilor un moment impresionant de teatru cu papusi umane. Decorurile, luminile, sunetul si recuzita sunt menite sa uimeasca prin complexitatea lor.

Cea de-a doua semifinala a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent se anunta a fi una de exceptie, care va aduce in casele tuturor romanilor momente senzationale si un spectacol de proportii.

Telespectatorii sunt asteptati maine, de la 20:30, sa-si sustina eroii si sa-si voteze favoritii pentru titlul de cel mai talentat roman, numai la PRO TV.  

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni