Spectacol socant la Romanii au talent: un tanar a mancat sticla si o lama de ras!

Spectacol socant la Romanii au talent: un tanar a mancat sticla si o lama de ras!

Nimic din ce vazusera inainte la “Romanii au talent” nu i-a pregatit pe Andra, Mihai si Andi pentru spectacolul terifiant pe care li l-a oferit Ciprian, un tanar inalt, brunet, care a venit pe scena imbracat simplu, cu un rucsac si cu o atitudine foarte relaxata.

Sunt sudor, am venit sa prezint aici un numar de fachirism”, s-a prezentat Ciprian in fata juriului. Tacticos si foarte calm, concurentul si-a scos din rucsac un pahar, din care a inceput sa muste. Se auzea foarte clar cum crantane sticla in gura lui. Andra s-a speriat si a apasat imediat pe X.

Tanarul a scuipat inapoi bucatelele de sticla: nici urma de semn pe chipul lui ca l-ar fi durut. Cei trei jurati ramasesera tintuiti in scaunele lor, nu stiau daca vor avea puterea sa priveasca mai departe ce avea sa faca tanarul.

A urmat o demonstratie si mai tulburatoare: Ciprian a scos o lama de ras, pe care a mestecat-o, si, la fel ca si cu paharul de sticla, a scuipat bucatelele. A baut un pic de apa, dupa care si-a continuat numarul, cu doua ace de seringa pe care si le-a infipt in obraji.  Multi dintre cei din sala au tipat de groaza, apoi l-au aplaudat.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu erau in stare de soc la sfarsitul reprezentatiei lui Ciprian si au rasuflat usurati cand au vazut ca a terminat. Mihai si-a gasit cu greu cuvintele si i-a spus “Dureros moment”, la care concurentul a raspuns ca “Deloc”.

- Intra aici si vezi VIDEO momente din emisiune! Intra pe romaniiautalent.ro

Nu inteleg placerea asta, dar e extraordinar. E evident ca nu oricine e in stare de asa ceva”, a continuat Mihai.

Toti cei trei membri ai juriului au considerat ca tanarul are talent si trebuie sa mearga in etapa urmatoare. “Trei de Da, iesi afara”, a glumit Mihai Petre la final.
 

- Intra aici si vezi VIDEO momente din emisiune! Intra pe romaniiautalent.ro
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni