Spectacol la superlativ, pe scena Românii au talent. Copiii vor fi din nou în centrul atenției

Spectacol la superlativ, pe scena Românii au talent. Copiii vor fi din nou în centrul atenției

Vineri, 10 aprilie, de la 20:30, scena Românii au talent revine ca locul de întâlnire al momentelor de neuitat și al concurenților dornici să-i bucure pe toți cei care îi urmăresc!

Momente de folclor spiritual, campioni la strongman care au publicat un thriller polițist și reveniri neașteptate vor face seara de vineri să fie una perfectă!   

Copiii vor fi din nou în centrul atenției și vor demonstra că pot face spectacol. ”Mi-am dorit foarte mult să ajung la această emisiune”, va spune un puști de 9 ani înainte de a interpreta o piesă la țambal. Reacțiile juraților vor fi pe măsura momentului: ”Ai cântat ca un om mare. Te-ai transformat într-un artist!”, va spune Andra, încărcată de emoție.

Printre momentele care vor atrage atenția asupra situației actuale din țară se va număra și un pamflet despre birocrație. ”În deceniul următor, țara noastră o să fie o arhivă”, este unul dintre versurile piesei ”Țara hârtiilor” pe care telespectatorii o vor putea asculta, mâine de la 20:30 la PRO TV. 

Va fi seara revenirilor în emisiune: ”Am revenit pentru că fanii au considerat că la vârsta mea încă am talent”, va afirma un concurent înainte de a urca pe scenă pentru a cânta. Despre cine este vorba și cum de-l va convinge pe Mihai Petre să exclame: ”E plăcerea mea vinovată”, aflăm în următoarea ediție Românii au talent.

”Eu asta vreau să văd la emisiune: ceva neașteptat, să mă surprindă, va fi reacția lui Andi Moisescu la un moment de pe scenă. Cine îi va ridica pe jurați în picioare și care vor fi cele mai surprinzătoare talente, aflăm mâine, de la 20:30 în cea de-a zecea ediție.

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni