• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Spectacol la superlativ in cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent! Inca trei talente autentice intra in lupta pentru marele premiu!

Spectacol la superlativ in cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent! Inca trei talente autentice intra in lupta pentru marele premiu!

Spectacol la superlativ in cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent! Inca trei talente autentice intra in lupta pentru marele premiu!

Romanii au urmarit aseara spectacolul extraordinar de la Romanii au talent, un show plin de culoare si creativitate si si-au ales urmatorii trei pretendenti la titlul de erou national. 

Cea de-a doua semifinala LIVE a acestui sezon le-a adus telespectatorilor momente impresionante de beatbox, acrobatie, dans, standu-up comedy, dans la bara mobila, muzica de calitate, foarte multa emotie, pasiune si determinare. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, au fost bucurosi sa-i revada pe concurenti, carora le-au dat sfaturi utile sau i-au felicitat pentru evolutie, iar Smiley si Pavel Bartos i-au incurajat pe toti direct de pe scena talentului.

Tot aseara, in urma voturilor publicului si deciziei juratilor, Anisia Gafton, Nadia Budurusi si Florin Zgavrdici impreuna cu Constantin Bardan merg in finala si intra in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Juratii au ales si cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro – Anisia Gafton.

Cea de-a doua editie LIVE a show-ului le-a adus romanilor si doua surprize. Andra a cantat alaturi de trupa sa cel mai nou single, Iubirea schimba tot, iar fostii concurenti Romanii au talent, membrii trupei Concertino, au adus pe scena un moment complex de muzica si dans.

A doua semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:34, la nivel national, aproape 2.8 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:45, peste 4.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 16.7 puncte de rating si 42.7% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.9 puncte de rating si 10.1% share.

12 concurenti si momente spectaculoase

Andra Gogan a deschis cea de-a doua semifinala Romanii au talent. Concurenta a realizat un moment complex, in care a cantat melodiile Cry me out si Hora din Moldova, dar a si dansat mai multe stiluri. A imbinat step-ul cu streetdance-ul, vals-ul si dansul folcloric. ”Andra e foarte incantata de Andra! Daca David o iubeste si copiii o iubesc, inseamna ca este foarte talentata. Ai incercat tu singura sa umpli toata scena asta. Felicitari!”, i-a spus Andra.

Remus Mihai a adus aseara beatbox-ul pe scena talentului. Concurentul a fost prezent atat pe scena, cat si in led, realizand astfel un duel. In final a demonstrat ca acest stil nu mai are niciun secret pentru el, dar a primit si sfaturi utile din partea juratilor, pentru a reusi un moment perfect. ”Ai viteza, fara discutie. Si cred ca stai bine si la capitolul respiratie.”, i-a spus Andi.

Florin Zgavardici a demonstrat inca o data ca tineretea nu are varsta. Concurentul a cantat, acompaniat la pian de catre Constantin Bardan, o satira muzicala, Sughitul. Cei doi au creat o atmosfera minunata, au spus o poveste frumoasa de iubire, iar la final le-au dedicat cateva versuri si lui Smiley si Pavel. Incantata de reprezentatia de pe scena si de prezenta domnului Zgavardici, Mihaela a spus: ”Sunteti un barbat pe cinste, care ma emotioneaza!” 

Spectacolul a mers mai departe cu Roro, care a executat cateva acrobatii extrem de dificile si a dus o lupta pe scena cu cativa zombie. Cu toate ca a avut momente de ezitare, a realizat un numar plin de forta si i-a tinut pe toti cu sufletul la gura. Incantata de curajul lui Roro, Mihaela i-a spus: ”Admir munca ta, apreciez efortul tau. Imi place genul acesta de spectacol.”. 

Micutul Eduard Stoica si-a dorit sa le faca tuturor pielea de gaina si a reusit. A cantat melodia Romania si a demonstrat ca are o voce extrem de puternica si plina de emotie. Glasul sau a cucerit-o pe Andra, care i-a spus la final: ”Mi-e mai mare dragul sa ascult o voce asa curata de copil, care a ales o melodie foarte grea.”.

Lucia Badut a adus un cadru din Vrajitorul din Oz pe scena de la Romanii au talent si a cantat melodia Somewhere over the rainbow. Lucia a realizat un moment magic, fiind ajutata de cativa dansatori din baletul PRO si de un decor desprins din poveste. Vocea sa calda si plina de gingasie i-a bucurat pe toti cei din sala. ”Sper, draga mea, sa adancesti emotia, in special in sufletele celor care nu te-au vazut prima data.”, a spus Florin Calinescu.

Cei doi membri ai trupei HHF (Hip-hop Ferentari) au cantat o melodie hip-hop, compozitie proprie, cu un mesaj puternic, emotionant, pe care l-au transmis perfect. Astfel au demonstrat ca au evoluat din etapa preselectiilor si ca locul lor este pe scena. ”Eu cred ca hip-hop-ul are si latura asta de emotie.”, a spus Andi, incantat de reprezentatia concurentilor.

Ionut Scripcaru si-a continuat povestea la Romanii au talent. El a cantat la pianina Moonlight Sonata de Beethoven si a facut un adevarat spectacol, care i-a bucurat pe toti cei prezenti in sala, iar pe Florin l-a determinat sa compuna cateva versuri: ”Cate stele sunt pe cer/ Toate pan’ la ziua pier/ Numai una, cea maiastra/ Sta acum in fata noastra.”.

Anisia Gafton a produs hohote de ras in sala si la masa juriului. Concurenta, plina de carisma, a creat un numar de stand-up comedy extrem de amuzant, care a fost rasplatit cu ropote de aplauze si felicitari. Chiar daca a fost singura pe scena, a interactionat perfect cu juratii, dar si cu Smiley si Pavel, reusind sa-i cucereasca. ”Esti frumoasa, esti desteapta, esti faina de tot! Mai fata, esti o minune!”, i-a spus Mihaela.

Membrii ansamblului Romafest au facut o demonstratie spectaculoasa de percutie corporala. Cei patru concurenti au avut miscari energice si au aratat ca sunt foarte talentati si ca pot concura cu succes orice mare dansator de step. ”A fost unul dintre cele mai frumoase momente de la Romanii au talent. Au fost sincronizare si talent nativ la voi.”, le-a spus Andi.

Robert Fratila a plutit pe scena atunci cand si-a prezentat momentul de dans contemporan. A adus emotie, sensibilitate si a spus o poveste de dragoste prin intermediul dansului. Juratii l-au felicitat la final, iar Andra i-a spus: ”Foarte frumos dansezi, foarte frumos spui povesti! Tare talentat!”.

Nadia Budurusi a adus pe scena un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminina si senzuala, iar elementele executate la bara mobila au dus acest sport la rang de arta de inalta tinuta. Talentul Nadiei a fost apreciat de toti cei din sala, iar Florin Calinescu s-a ridicat in picioare la final si i-a spus: ”Du-te mai repede si du-ne mai repede la olimpiada! Esti bono de tot, apropo de melodia aleasa.”.

Aseara, Anisia Gafton a fost preferata publicului, care, in urma voturilor, a trimis-o in marea finala. ”E extraordinar! Nu ma asteptam. Credeam ca sunt nominalizata doar la originalitate, dar am luat si locul intai in seara asta. Sunt masca, dar nu se vede, dar sunt masca!”, a spus Anisia plina de emotii.

Nadia Budurusi s-a clasat pe locul doi in voturile publicului si merge si ea in finala. In momentul in care a aflat rezultatul, Nadiei nu i-a venit sa creada si a spus cu lacrimi in ochi: ”Mi s-a realizat un vis la care nu indrazneam sa visez. Pentru mine, era un vis realizat ca am ajuns in semifinala si nu indrazneam sa ma gandesc la finala. Simt ca mi-au fost rasplatiti toti anii de munca.”.

Cel de-al treilea finalist a fost ales de catre cei patru jurati, care au avut de ales intre doua momente emotionante: interpretarea impecabila la pianina a lui Ionut Scripcaru si satira muzicala a lui Florin Zgavardici si Constantin Bardan. Daca decizia lui Florin a fost Ionut, Andi, Mihaela si Andra au votat pentru Florin Zgavardici, care merge in finala alaturi de colegul sau, Constantin. ”Sunt foarte fericit! Cand am plecat in acest concurs, nu m-am gandit la nimic, nu m-am gandit la bani, mi-am dorit sa ajung in finala. Am primit felicitari de la multa lume, chiar si din strainatate.”, a declarat Florin Zgavardici.

Creativitatea, originalitatea, emotia, forta, pasiunea, umorul si energia au fost elemente ale show-ului din cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent. A fost o seara incredibila, cu 12 concurenti care au prezentat momente de exceptie si cu multe surprize.

Vinerea viitoare, de la 20:30, romanii sunt asteptati sa-si sustina eroii si sa-si voteze favoritii pentru titlul de erou national, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni