• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • ACUM, la "Romanii au talent": un concurent depaseste orice limita a imaginatiei cu talentul sau! Reactia lui Mihai Petre

ACUM, la "Romanii au talent": un concurent depaseste orice limita a imaginatiei cu talentul sau! Reactia lui Mihai Petre

ACUM, la "Romanii au talent": un concurent depaseste orice limita a imaginatiei cu talentul sau! Reactia lui Mihai Petre

Azi, de la 20:30, “eroii” noului sezon “Romanii au talent” intra din nou in lupta pentru 120 000 de euro cu talente extraordinare in preselectiile blockbuster-ului divertismentului romanesc. Concurenti de toate varstele, de la copilasi de gradinita pana la seniori in toata regula, vor aparea in fata juriului cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstratii sportive, numere de magie, acrobatie sau momente muzicale care vor emotiona publicul.

Mai mult, atmosfera va deveni de-a dreptul “electrica” pe scena competitiei, cand un concurent va reusi sa depaseasca orice limita a imaginatiei cu talentul sau “incredibil, impresionant, nemaivazut si riscant in acelasi timp”, dupa cum l-a numit Mihai Petre.

Dupa cvintetul Anatoly si ”zburatorul” Octavian Stoica, un nou concurent va primi “biletul verde” din partea juriului, care ii va deschide drumul direct catre semifinala competitiei. Cei de acasa vor afla vineri seara cine a reusit sa dea fiori unei sali intregi si care este talentul care l-a propulsat mai departe in semifinala competitiei pe potentialul “erou”.

 “Un fleac, m-au ciuruit!”, ar putea sa spuna Pavel, dupa ce va fi luat la ochi din nou de catre Smiley. In show-ul de vineri, “sefii” vor intra in pielea “sotului” si a “amantului” descoperit, iar momentul va implica inclusiv “pumni” imaginari si pistoale de jucarie. Despre ce este vorba si cui i-a venit ideea de a-i transforma pe cei doi prezentatori in personaje vor vedea telespectatorii in editia de vineri “Romanii au talent”.

Actor desavarsit, dar si sportiv nedescoperit: asa s-ar putea autoproclama Bartos, care va arata saptamana aceasta cat este de talentat la baschet. Vineri seara, Pavel isi va pune in aplicare aptitudinile de baschetbalist, dupa ce saptamana trecuta a “alergat” pe benzile aduse de Cornelia Condeescu si prietenul sau, clovnul fioros. Nici Smiley nu se va lasa mai prejos: cantaretul se va inspira dintr-un numar de dans oriental si il va reinterpreta in stilul propriu. 

Anonimi sau deja cunoscuti, pentru prima oara pe scena sau cu ani de experienta in spate, concurentii vor face si saptamana aceasta show de zile mari in cea de-a treia editie “Romanii au talent”, cu gandul la marele titlu, vineri seara, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni