Smiley, un talent international – piesa “Love is for free” a ajuns la Sony Music

Smiley, un talent international – piesa “Love is for free” a ajuns la Sony Music

Smiley, prezentatorul de la “Romanii au talent”, este, la randul lui, un roman foarte talentat. Piesa lui “Love Is For Free” a fost licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music, una din primele doua case de discuri la nivel mondial, cu filiale in practic toate teritoriile lumii.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi cu Vincent Birbes, directorul artistic al filialei Sony Music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.

Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu catareata italiana In-Grid si raperul american Sway.

Cum Parisul este orasul indragostitilor, Smiley a profitat de ocazie si a plecat insotit si de iubita sa, Laura Cosoi

Piesa “Love Is For Free” a lui Smiley a fost lansata in Romania in toamna lui 2010. Piesa face parte de pe cel mai recent albumul al artistului intitulat „Plec pe Marte” si a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupand 12 saptamani prima pozitie in topul difuzarilor radio din Romania. 

Love Is For Free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit”, declara Smiley despre piesa.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni