Smiley si Pavel Bartos vor fi descantati la Romanii au talent! AZI, de la 20:30, la ProTV!

Smiley si Pavel Bartos vor fi descantati la Romanii au talent! AZI, de la 20:30, la ProTV!

Romanii au talent este locul in care emotia si distractia se imbina perfect, iar acest lucru va fi demonstrat si vinerea aceasta, in cea de-a sasea editie a celui mai tare show de divertisment! 

VINERI, Smiley si Pavel vor recunoaste ca au incredere totala unul in celalalt! Cei doi vor reusi sa o cucereasca iremediabil pe o doamna care scrie poezii, fiind surprinsa sa vada ca Romania are baieti atat de frumosi. Insa prietenia lor cu concurenta va merge mai departe si vor trece la fel de fel de glume, doamna ii va speria, le va face rugaciuni si ii va descanta sa „li se duca spaima in pamant” si sa ramana mereu curati si luminati. Pe scena, concurenta va face o noua victima: Florin Calinescu! Fiind atras ca un magnet, juratul va merge pe scena pentru a o sustine, dar ii va fi greu sa scape.

Michael Jackson va urca pe scena vineri, de la 20:30, si va avea o reprezentatie fabuloasa, cum rar au mai vazut juratii. In culise, Pavel va incerca si el miscarile regelui pop si va fi sustinut de intreaga echipa in demersul sau. ”My luck is ca I have parul brunet si lung”, va spune prezentatorul.

O concurenta din Danemarca ii va coplesi pe Smiley si Pavel cu frumusetea ei. ”Smiley o pupa a treia oara. Ma duc si eu acolo.”, va striga Florin Calinescu, nerabdator sa vada cine se ascunde in culise. La finalul reprezentatiei de pe scena, concurenta va primi ciocolata, apa si o prajitura, pentru a avea o experienta cat mai dulce la Romanii au talent. ”Ai nevoie de Smiley langa tine sa te simti in siguranta?”, o va intreba Andi.


Un concurent extraordinar, un om minunat si un moment zdruncinant care le va face tututror pielea de gaina! Nimeni nu se va astepta la numarul prezentat de un baiat cu o poveste impresionanta, care va fi un exemplu de forta, determinare, vointa si ambitie pentru toti. ”Ce a fost asta?!?!?! George, tu ai o problema?!”, ”Mie mi se pare fantastic... Esti un fenomen!!!”, ”A fost o doza de curaj din partea ta si o reusita. Ai ceva special. E pur talent de la bunul Dumnezeu. Este apt de a urca pe orice scena.”, vor spune juratii, uluiti de reprezentatie.

Vineri, de la 20:30, show-ul Romanii au talent revine cu o doza in plus de energie, talent la superlativ, bucurie, emotie, replici si reactii care vor incanta.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni