• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley si Pavel Bartos, reactii si comentarii spectaculoase in cea de-a saptea editie "Romanii au talent"

Smiley si Pavel Bartos, reactii si comentarii spectaculoase in cea de-a saptea editie "Romanii au talent"

Smiley si Pavel Bartos, reactii si comentarii spectaculoase in cea de-a saptea editie "Romanii au talent"

Cea de-a saptea editie a noului sezon Romanii au talent s-a incheiat vinerea trecuta in aplauzele publicului prezent in sala, dar si in fata a milioane de telespectatori care au fost cu ochii pe cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, au adus buna dispozitie si de data aceasta in casele tuturor romanilor, prin reactiile lor, comentariile savuroase, gesturile sau implicarea in numerele prezentate de concurenti.

Cei doi reusesc de fiecare data sa starneasca hohote de ras si sa aduca zambetul pe buzele tuturor prin replicile spumoase si, nu de putine ori, ironice, care raman in memoria telespectatorilor pentru mult timp.

Unul dintre cele mai apreciate si surprinzatoare momente ale editiei trecute Romanii au talent a fost cel prezentat de cantaretul Adi Cristescu impreuna cu Opis Band. Toti cei prezenti in sala au fost impresionati de moment, iar Smiley, in momentul in care acestia au inceput sa cante una dintre melodiile lui, a spus cu zambetul pe buze: „Ce face asta, ma?”. Atat Smiley, cat si Pavel au ramas surprinsi de numarul de pe scena, au dansat si s-au bucurat impreuna cu ei. Purtand o masca de urs panda pe cap, Pavel a spus: “M-ati recunoscut? NU! Sunt foarte greu de recunoscut!”. S-au imbratisat in culise, au ras si au comentat momentul.

Citeste si: A furat inimile juratilor de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

“Mai, mai, mai – la sfarsit sa-i dai asta lui Bebe!”, i-a spus Pavel micutei Simona Burdusel referindu-se la parul pe care-l avea costumul pe care-l purta concurenta. Simona a venit la preselectii imbracata intr-un costum de maimutica pentru a prezenta un numar de dans acrobatic. Pavel a continuat sa o traga de urechiusele de maimutica, razand incontinuu si spunandu-i “Mai, mai, mai!”. A fost un moment amuzant, dar si incarcat de emotie.

Numarul adus pe scena de la Romanii au talent de Dobasii din Vadu’ Izei a fost unul savuros atat pentru jurati, cat si pentru Smiley si Pavel. Cei doi au mers pe scena la finalul reprezentatiei concurentilor si au ridicat masa cu bunatati adusa de acestia. “Masa asta trebuie s-o jurizam noi! Lasati si aia, ca trebuie jurizata!”, a spus Pavel in momentul in care unul dintre concurenti a incercat sa ia o sticla de pe masa.

“Veselie, nebunie!”, a spus Pavel in momentul in care pe scena erau doi concurenti sot si sotie, trecuti de prima tinerete. Smiley si Pavel au dansat, au ras si au empatizat cu intregul moment. “Energie, nebunie! Intr-un cuvant, Romanii au talent!” La finalul prestatiei, doamna i-a pupat pe cei doi, iar Smiley a spus: “Doamna, pupati-l pe domnul! M-ati omorat, m-ati pupat de m-ati albit!”, iar Pavel a continuat: “Dar nu se supara domnul ca ne pupati asa? Ne-ati aratat ca la orice varsta exista bucurie, dragoste si optimism. Si... multe pupaturi.”

Un moment care a impresionat intreaga audienta de vineri seara a fost cel prezentat de Maria Cristina Girloiu. Tanara a pregatit un moment de belly dance perfect, care a ridicat juratii in picioare, dar a starnit si imaginatia celor doua gazde ale emisiunii. “O sa dansam cu mama ta aici in culise!” a spus Pavel, vizibil incantat de prezenta concurentei, dar si a mamei sale. La finalul momentului Maria s-a intors in culise, iar Smiley si Pavel i-au spus: “Cand o fata ia 4 de DA, ce se intampla? Imbratisare de grup, dar si cu mama!”

Membrii Clubului sportiv Puma au venit la Romanii au talent cu un numar impresionant de taekwondo. Acesta a fost momentul in care Smiley si Pavel au dat frau liber imaginatiei lor si au incercat sa-i imite pe concurenti. Au demonstrat ca sunt maestri ai acestei activitati sportive, dar ca mai pot si gresi din cand in cand. Pavel a tinut o sticla in gura, pe care Smiley a lovit-o cu piciorul. Ghinionul a fost ca sticla nu avea foarte multa stabilitate, asa ca i-a provocat lui Pavel un mic accident care a implicat si putina durere. Momentul a fost unul savuros, la care cei doi au ras cu lacrimi.

Momentul de aur al celei de-a saptea editii Romanii au talent a fost cel al baietilor de la Speed cubing, care au fost trimisi direct in semifinala de catre Andi Moisescu. Momentul care a implicat cubul Rubik i-a starnit imaginatia lui Pavel si a vrut sa demonstreze ca el este mai bun. “Care ai zis ca e recordul tau? 5,99 secunde? Hai, sa vedem! Amesteca-l cat de tare, sa fie foarte dificil! Mie-mi plac provocarile!”, i-a spus Pavel celui mai rapid dintre cei trei concurenti, in incercarea de a arata ca-i poate dobori acestuia recordul de rezolvare a cubului Rubik. “Sa nu va dea pe spate, pentru ca puteti sa ametiti de la viteza mea!”, a continuat Pavel. A luat cubul si l-a rezolvat in… 3,83 secunde! “Un nou record mondial!”, a spus Smiley. Din pacate, Pavel a trisat in momentul rezolvarii cubului, insa momentul a fost unul extrem de amuzant.

In fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, Smiley si Pavel Bartos pot fi vazuti in actiune alaturi de cei patru jurati - Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si de concurenti exceptionali, cu talente surprinzatoare, care, de la editie la editie, fac tot posibilul sa impresioneze si sa plece in final acasa cu marele premiu in valoare de 120.000 de euro sau cu cel de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni