Smiley si Pavel Bartos au talent!

Smiley si Pavel Bartos au talent!

Nicio editie Romanii au talent nu trebuie ratata! In fiecare vineri, telespectatorii au parte de cel mai bun show de divertisment, de un juriu extraordinar format din Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu si de cei mai simpatici prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, care surprind de fiecare data prin reactiile si replicile lor savuroase.

Smiley si Pavel au o relatie stransa de prietenie, dincolo de camerele de luat vederi, iar acest lucru se simte de fiecare data.

Sunt spirituali si prezenti in fiecare moment, nu le scapa nicio ocazie in care imaginatia le poate fi starnita.

Creeaza un adevarat spectacol in culisele Romanii au talent. Fie ca este vorba despre emotie, fie ca este vorba despre distractie, ei sunt intotdeauna pe faza si exploateaza fiecare moment.

Chimia dintre ei si juratii Romanii au talent, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu, este evidenta si, de foarte multe ori, cei sase se distreaza impreuna si reusesc sa le transmita acest lucru si telespectatorilor.

Replicile si reactiile lor sunt memorabile si starnesc de cele mai multe ori hohote de ras, reusind sa-i binedispuna pe toti.

Sunt alaturi de concurenti si ii incurajeaza cum stiu ei mai bine inainte ca acestia sa intre pe scena, dar si cand au terminat de prezentat momentul in fata juratilor.

De multe ori, Smiley si Pavel muta voia buna din culise pe scena, unde se alatura concurentilor sau chiar juratilor.

Plecati prin tara cu Steaua Talentului, cei doi au reusit sa-i amuze pe toti si sa transmita distractia de la filmari dincolo de ecranul televizorului.

In fiecare vineri, de la 20:30, Smiley si Pavel Bartos le aduc telespectatorilor surprize si momente incredibile, care raman in memoria tuturor, in cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni