Smiley si Pavel Bartos au avut reactii si replici savuroase in prima editie "Romanii au talent"

Smiley si Pavel Bartos au avut reactii si replici savuroase in prima editie "Romanii au talent"

Prima editie a noului sezon Romanii au talent a fost un adevarat spectacol, desfasurat atat pe scena, cat si la masa juriului sau in culise. Telespectatorii au avut parte de momente memorabile, iar Smiley si Pavel Bartos au contribuit din plin la distractia inceputului de sezon, au dansat, s-au amuzat si aproape au apasat golden buzz-ul lor, pe care l-au creat special pentru acest sezon.

In acest sezon, Smiley si Pavel au descoperit un nou jingle, cu care marcheaza cele mai bune, amuzante sau impresionante momente si replici. Telespectatorii i-au auzit vineri spunand „Ram taga daga daga dam” in diverse contexte, lucru care se va intampla si in editiile viitoare.

Primul moment de vineri seara a fost unic pe scena Romanii au talent. Unul dintre concurenti a cantat o melodie deathcore si i-a determinat pe Florin Calinescu, Smiley si Pavel Bartos sa i se alature pe scena si sa dea din cap impreuna cu el. La finalul reprezentatiei, Pavel a spus: “Genul programului: actiune!”. 

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent vine si cu golden buzz-ul prezentatorilor, unul mobil, pe care Smiley si Pavel il folosesc in situatii extrem de amuzante. In prima editie aproape ca l-au apasat, impresionati fiind de una dintre prestatiile de pe scena.

Plimbarile prin tara cu Steaua Talentului au fost motiv de distractie pentru Smiley si Pavel. In aventura din Bucuresti, cei doi au avut un dialog savuros. Pavel i-a spus lui Smiley: Uite, vezi? Cum sta un om langa Steaua Talentului, cum e fericit. Tu cum esti? Raspunsul lui Smiley nu a intarziat sa apara: “Pletos!”, iar Pavel a continuat: „Iar eu, blond!”

Momentul prezentat de un concurent impreuna cu papagalul sau si una dintre afirmatiile Mihaelei Radulescu le-au starnit imaginatia, iar Pavel a spus: “Mihaelei ii plac papagalii!”, facandu-l pe Smiley sa continue: “Bine lucrati, care izoleaza bine... si merg la sala si au bataturi in palma...”.

Prima editie Romanii au talent s-a incheiat apoteotic, in aplauzele celor prezenti in sala, dar si cu cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, dansand alaturi de ultimul concurent al serii.

Vinerea aceasta, de la 20:30, spectacolul continua, iar telespectatorii vor avea parte de un show desavarsit si de foarte multe momente extraordinare, numai la PRO TV!

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni