Si in cea de-a sasea editie a celui mai tare show de divertisment, Smiley si Pavel au reusit sa-i amuze pe toti si sa-i binedispuna cu interventiile lor din timpul spectacolului talentelor.

La finalul primului moment prezentat pe scena, concurentii au mers in culise, iar micuta Emma Niculae le-a cerut prezentatorilor o foaie si un pix. Cand a auzit asta, Smiley a spus: ”Vrei sa imi dai mie un autograf? Haide!” si a imbratisat-o puternic pe solista.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEOFascinat de momentul de solo salsa adus la Romanii au talent de un baiat, Pavel a spus zambind si gesticuland: ”Bai, dar e tare, e tare bun! L-ar fi incurcat o femeie, nu tinea pasul cu el! Asa mi se intampla si mie cateodata!”.

Unul dintre concurenti a venit la preselectii cu talentul sau de a canta in duet... singur. Inspirat de afirmatia celui de pe scena, dar si de faptul ca dupa un vers, acesta a facut o pauza, Smiley a spus: ”E primul om din lume care canta un duet singur! Atat! Aici urma duetul. Acum canta ea. A lasat pauza...”, iar Pavel a continuat: ”Are lungimea Luceafarului.”.

”N-a fost rau, sa stiti. A fost... interesant. Dar, data viitoare poate veniti cu un negativ, cu ceva. Si cu un dans, poate ne cantati toata piesa. N-ar fi rau.”, i-au spus Smiley si Pavel, razand, unui concurent care nu a reusit sa impresioneze in cea de-a sasea editie Romanii au talent.

In fiecare vineri, de la 20:30, telespectatorii pot urmari cel mai bun show de televiziune, care aduce momente memorabile, surprize, mult talent autentic, distractie si un spectacol desavarsit, numai la PRO TV!