Primii concurenti din cea de-a patra editie a show-ului i-au incantat pe jurati cu talentul lor, dar si cu momentul amuzant prezentat, parodia melodiei Iarna pe val, iar lui Smiley si Pavel le-au starnit imaginatia. Cei doi prezentatori au imprumutat hainele lor de blana, iar Pavel a rasuflat usurat la final si a spus: ”Acum mi-am dat seama de ce nu fac eu hit-uri! Ca sa nu se ia nimeni de mine!”.

Reprezentatia grupului de majorete i-a inspirat pe Smiley si Pavel, care au asteptat cu sufletul la gura finalul momentului, pentru a exersa cateva miscari. S-au jucat cu pampoanele, iar baietii l-au ridicat pe Pavel pe umeri, care a spus, fericit, de la inaltime: ”Romanii au talent! Ai vazut? Asta e talent!”.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEODe la macarena, cei doi au trecut la dansul calusarilor, au glumit, au schimbat replici cu concurentii sau i-au imitat, iar Smiley a reusit performanta de a tine o bancnota indoita pe frunte. ”Bravo, bravo, ma, bravo!”, i-a spus Pavel. Smiley a continuat: ”E greu sa tii leul romanesc in echilibru!”.

Nici sportul nu a lipsit din show-ul de vineri, iar flotarile au dat mari batai de cap echipei. Dupa ce si-au prezentat talentul pe scena, doi concurenti au mers in culise, iar unul dintre ei a facut flotari tinandu-l in spate pe unul dintre membrii echipei Romanii au talent. 

Distractia continua si vinerea aceasta, iar romanii vor avea parte de o noua runda de talent autentic, momente surprinzatoare si foarte multa emotie, de la 20:30, numai la PRO TV!