• PRO TV
  • Smiley si-a pus fanii pe jar o imagine de 43.000 de like-uri: "Nu-mi vine sa cred! Te-ai vopsit?"

Smiley si-a pus fanii pe jar o imagine de 43.000 de like-uri: "Nu-mi vine sa cred! Te-ai vopsit?"

Smiley si-a pus fanii pe jar o imagine de 43.000 de like-uri: "Nu-mi vine sa cred! Te-ai vopsit?"

Smiley este unul dintre cei mai populari artisti din Romania, dovada fiind cei aproape 2 milioane de fani de pe Facebook cu care cantaretul tine legatura constant.

Impartit intre concerte, productia de muzica si emisiunile TV, Smiley abia mai are timp sa isi traga sufletul, dar nu uita sa le transmita fanilor sai mesaje pe reteaua de socializare.

Artistul a publicat o imagine si si-a salutat prietenii virtuali, intrebandu-i ce mai fac, iar poza a primit peste 40.000 de like-uri in doar cateva ore. Miile de comentarii pe care i le-au lasat fanii confirma succesul cantaretului cu piesa "Acasa", care a ajuns direct in sufletul multora: "Piesa Acasa m-a pus pe ganduri si mi-au dat lacrimile. Sunt stabilit in Suedia de cativa ani si la auzul acestui cantec mi-am amintit de orasul meu drag. Multumesc mult pentru acest cantec, sper ca e dedicat si romanilor plecati pe afara, in tari straine", i-a scris un fan emotionat.

Imaginea i-a pus pe ganduri insa pe altii, care au crezut ca Smiley si-a vopsit parul, datorita filtrului adaugat pe poza, care ii face parul sa para...violet. "Cumva te-ai vopsit?", "Nu-mi vine sa cred! Te-ai vopsit mov?", au intrebat cativa curiosi.

Smiley se pregateste acum intens pentru concertul pe care il va sustine pe 1 martie, la Sala Palatului si isi doreste ca totul sa iasa perfect. Cantaretul a marturisit, intr-un interviu acordat cancan.ro, ca are mari emotii: "In ultima vreme, tot timpul meu liber a fost dedicat concertului de pe 1 Martie de la Sala Palatului. Imi minte imi veneau tot felul de idei despre ce vom face, cum vom canta, care va fi scenariul, am avut repetitii, probe de costume, coregrafii de invatat. Este fost o adevarata desfasurare de forta!"

"Piesa "Acasa" a avut un impact si un raspuns foarte rapid si intens, dovada stau vanzarile albumului, cererea a fost atat de mare incat vom mai scoate un tiraj, ceea ce pentru un artist este cel mai mare compliment din partea publicului. Ma bucur foarte tare ca oamenii au empatizat cu mesajul piesei. Acum pregatesc show-ul de pe 1 Martie de la Sala Palatului, un show de prezentare al albumului “Acasa”. Probabil pana atunci voi filma si un clip nou, dar inca nu am decis pentru care piesa", a declarat Smiley.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni