• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley, Pavel si Andi isi testeaza flexibilitatea, vineri, la Romanii au talent! De la 20:30, la PRO TV!

Smiley, Pavel si Andi isi testeaza flexibilitatea, vineri, la Romanii au talent! De la 20:30, la PRO TV!

Smiley, Pavel si Andi isi testeaza flexibilitatea, vineri, la Romanii au talent! De la 20:30, la PRO TV!

VINERI, de la 20:30, noi concurenti intra in cursa pentru castigarea titlului de cel mai talentat roman si fac spectacol pe scena show-ului suprem, Romanii au talent.

O concurenta reuseste sa uimeasca juratii prin mobilitatea ei, dar si prin pasiunea pe care o pune in ceea ce face. ”Ai niste calitati pe care oamenii le inteleg foarte putin.”, ii spune Mihaela Radulescu.

Fata ii provoaca pe Smiley si pe Pavel sa execute o serie de miscari care necesita destul de multa concentrare si pregatire, iar cei doi demonstreaza ca flexibilitatea este una dintre calitatile lor si reusesc sa o impresioneze. Nici Andi Moisescu nu scapa de acest test si este invitat pe scena pentru un moment in tandem. Cum se va descurca juratul si daca va face fata provocarii, vedem vinerea aceasta.

O romanca stabilita in Spania a reusit sa uneasca romanii si spaniolii intr-o trupa de dans care reprezinta in egala masura ambele culturi. Concurenta povesteste plina de emotii toate greutatile prin care a trecut peste hotare, cum a reusit sa treaca peste ele, si prezinta un numar formidabil, plin de energie si pasiune.

Telespectatorii vor avea parte maine de momente speciale, de suspans, energie, emotie si bucurie pe scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni