• PRO TV
  • Smiley – artist, prezentator Romanii au talent, antrenor Vocea Romaniei si, incepand de astazi, vlogger!

Smiley – artist, prezentator Romanii au talent, antrenor Vocea Romaniei si, incepand de astazi, vlogger!

Smiley – artist, prezentator Romanii au talent, antrenor Vocea Romaniei si, incepand de astazi, vlogger!

Smiley ne-a pregatit o noua surpriza! 

In cei 10 ani in care a reusit sa ajunga la sufletele romanilor prin muzica sa, dar si prin proiectele de televiziune in care este implicat la Pro TV, Romanii au talent si Vocea Romaniei, artistul a decis ca este momentul sa devina mult mai activ in mediul online si este gata sa-si surprinda fanii cu Vlogul Smiley Omul!

„Mi-am dat seama ca sunt destul de mult pe TV si prea putin online, prea putin pe YouTube, prea putin conectat zi de zi la oameni. De aceea, mi-am propus sa stabilesc o legatura mai directa cu ei. E o provocare pentru mine si am vrut sa invat cum se face treaba asta de la cei mai buni, de la oamenii care fac vlogging de ceva vreme si o fac foarte bine. Am multe de invatat, dar daca voi simti ca imi place, ca asa oamenii vor putea sa il cunoasca mai bine pe Smiley Omul, atunci ma apuc serios de treaba.”, a spus Smiley.

Pe canalul sau de YouTube, sub titlul de Smiley Omul, artistul da startul scolii de vlogging, iar in primul episod il are invitat pe Mikey Hash, cel mai urmarit vlogger din Romania, urmand sa ia lectii in urmatoarele episoade si de la alti profesori cu notorietate in acest domeniu.

Smiley a hotarat sa faca acest pas in lumea vlogging-ului intr-un an aniversar pentru el, cand sarbatoreste #Smiley10, primul deceniu de cariera solo. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni