Simon Cowell a sustinut ca el nu poate fi hipnotizat. Ce a urmat apoi depaseste orice asteptare - VIDEO

Simon Cowell a sustinut ca el nu poate fi hipnotizat. Ce a urmat apoi depaseste orice asteptare - VIDEO

Membrii juriului ar putea spune ca le-au vazut pe toate atunci cand vine vorba despre momente bizare petrecute pe scena de la "Britain's Got Talent", insa acest numar le depaseste parca pe toate. 

Krystyna Lennon si micutul sau animal de companiei, Princess, i-au bulversat atat pe juratii de la "Britain's Got Talent", cat si pe toti cei prezenti in public. Femeia s-a prezentat in fata juratilor si a sustinut ca Princess poate hipnotiza pe oricine este suficient de curajos incat sa o priveasca fix in ochi.  

Krystyna a invitat pe scena cativa voluntari din public, inclusiv Ant si Dec si-au manifestat curiozitatea de a testa "puterea" micutului animal de companiei. Rand pe rand, persoane din public au ingenuncheat in fata catelului si au asteptat sa vada ce se intampla. Intr-un interval de doar cateva secunde, toti cei care s-au oferit voluntari au adormit pe scena. 

Oarecum indignat si neincrezator, Simon Cowell a urcat pe scena pentru a se convinge de abilitatile cainelui. Ce a urmat e cu adevarat surprinzator.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni