Si-au inceput momentul doar dupa ce toate luminile s-au stins. Ei au dus dansul la un nou nivel - VIDEO

Si-au inceput momentul doar dupa ce toate luminile s-au stins. Ei au dus dansul la un nou nivel - VIDEO

UDI, grupul de dansatori venit tocmai din Rusia pentru a cuceri titlul la "Britain's Got Talent", a marcat o noua reprezentatie memorabila. 

Membrii grupului UDI detin o scoala de dans pentru copiii fara posibilitati materiale, iar pasiunea lor pentru dans depaseste orice limita. Dansatorii au lasat fara cuvinte juriul de la "Britain's Got Talent", momentul fiind unul dintre cele mai spectaculoase  acte artistice puse in scena in cadrul preselectiilor din acest an.

Citeste si: Un numar de magie fenomenal, chiar sub ochii uimiti ai juratilor. Ce a facul el pe scena pare imposibil de explicat

Dupa ce in preselectiile show-ului au impresionat audienta cu un moment artistic iesit din tipare, cei de la UDI au reusit in Semifinala sa duca dansul si jocul de lumini la cu totul al nivel. Poveastea spusa de cei de la UDI pe scena de la "Britain's Got Talent" a fost una intensa, incarcata de emotie. Folosindu-se de costume fluorescente, dansatorii au oferit un spectacol de zile mari, care a fost la final aplaudat la scena deschisa.

"Nu pot spune ca sunteti cei mai buni dansatori din lume deoarece acest lucru nu este adevarat, dar cred ca sunteti amuzanti, aveti multa energie si va implicati total in ceea ce faceti. Chiar va plac.", a spus Simon Cowell la finalul reprezentatiei.

Ramane de vazut ce va pregati grupul UDI pentru marea finala a show-ului "Britain's Got Talent", acolo unde au ajuns datorita votului publicului.      

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni