Show-ul Romanii au talent da startul unui sezon epic! Eroii cuceresc Romania, in curand, la Pro TV!

Show-ul Romanii au talent da startul unui sezon epic! Eroii cuceresc Romania, in curand, la Pro TV!

Un sezon epic Romanii au talent este gata sa inceapa la Pro TV! 

Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii ii va surprinde complet pe telespectatori in cel de-al saptelea sezon, care le va aduce tuturor un spectacol de zile mari, sustinut perfect de momentele inedite prezentate pe scena, de comentariile savuroase ale celor patru jurati si de incredibila energie a prezentatorilor Smiley si Pavel Bartos.

Distractia si emotiile nebanuite vor intra in casele tuturor romanilor in fiecare vineri seara! Iata cateva dintre elementele care demonstreaza ca sezonul sapte Romanii au talent nu trebuie ratat:

• Romanii vor avea parte de foarte multe premiere in acest sezon, de la schimbarea regulilor show-ului pana la concurentii creativi care vor aduce pe scena momente la care nimeni nu s-ar fi gandit. 

• Credeai ca-i cunosti pe cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu? Vei fi surprins sa afli ca lucrurile se schimba radical in noul sezon Romanii au talent, caci vei avea parte de foarte multe surprize de la masa juriului. 

• Telespectatorii vor fi mai aproape de concurenti, le vor putea urmari pe drumul catre scena talentului: la inscrieri, in culise, in momentul in care se pregatesc sa intre pe scena sau cand primesc incurajari.

• In acest sezon vom fi pe urmele juratilor si ale prezentatorilor si vom vedea ce fac acestia in pauze, cum se pregatesc si cum isi petrec timpul impreuna.

• Daca in sezonul trecut Florin Calinescu avea dubii in legatura cu un talent prezentat pe scena si nu-l putea incadra intr-un anumit tipar, in sezonul acesta, juratul isi schimba complet parerea si, spre surprinderea tuturor, apasa butonul auriu pentru acelasi talent, trimitandu-l direct in semifinale pe concurentul care il va cuceri iremediabil

• Sezonul sapte va aduce si primul caine zburator la Romanii au talent, dar si pompieri sau politisti dornici sa cucereasca publicul si sa demonstreze ca merita sa primeasca DA din partea juratilor.

• Smiley si Pavel Bartos vor deveni regizori, scenaristi, coafezi si vor raspunde intrebarilor telespectatorilor, ca de fiecare data, cu talent.

Cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, revine in curand la Pro TV, cu un sezon plin distractie, energie, vibratie, emotie, concurenti care nu au renuntat niciun moment la visul lor si isi doresc sa arate ca talentul lor poate schimba mentalitati si cuceri o lume intreaga.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni