Show-ul Românii au talent a adus emoția și bucuria în casele telespectatorilor, în Vinerea Mare!

Show-ul Românii au talent a adus emoția și bucuria în casele telespectatorilor, în Vinerea Mare!

Vineri seara, noi concurenți au urcat pe scenă și au impresionat publicul și jurații cu aptitudinile lor și cu abilitatea de a-și transpune talentul în momente pline de emoție și energie. 

Jurații s-au bucurat de diversitate și au aplaudat curajul tuturor de a arăta unei țări întregi că au determinarea de a ridica publicul în picioare.

Concurenții au adus în fața telespectatorilor unele dintre cele mai interesante și diverse momente de beatbox, magie, tango, acrobații la hexagon, cântat la harpă sau dans. Iar concluzia serii a fost adusă de Andi Moisescu: ”Mi se pare că este, de departe, cel mai bun sezon Românii au talent pe care l-am avut până acum”.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating și 33.9% share, față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.8 puncte de rating și 17.4% share.

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:26, aproape 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe această ediție.

Concorenții care au reușit să obțină cel puțin 3 de DA și merg în următoarea etapă sunt: Denis Ianoși, Andreea Secrieriu, Bogdan Branc, Formația Gabrilă din Dîmb, Duo Juggling ”Red Tango”, Olga Bulanovscaia, Andrei Pop, Alecsia Lazarescu, Mădălina Felea, Iulia Teleucă, Mariana Ulianovschi și Air Trio Hexagon. 

Vinerea viitoare de la 20:30, Românii au talent continuă cu o nouă ediție din etapa audițiilor și cu noi momente de neuitat!  

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni