Shakira de Romania: Afla cine e tanara care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei!

Shakira de Romania: Afla cine e tanara care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei!

Sanziana Nicolae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca in varsta de 17 ani s-a facut remarcata in urma cu doi ani, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei. 

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul “Save Me From the Fire” (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii – noul single al Shakirei. Inregistrarea a strans pana acum peste 1,5 milioane de vizualizari si bineinteles, a starnit o mare controversa – este sau nu piesa cantata de Shakira?

Melodia a ajuns chiar si la urechile staff-ului Shakirei, care a hotarat ca odata cu venirea cantaretei la Bucuresti, sa ii permita Sanzianei sa isi cunoasca idolul. Sanziana Nicolae a fost singura persoana care a intrat in cabina persoana a Shakirei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei.

Managerul Shakirei, Xavi Menos, a realizat chiar si un reportaj special cu intalnirea dintre Sanziana si Shakira, pe care l-a postat pe site-ul oficial al artistei, www.shakira.com. Sanziana s-a intalnit in culisele concertului si cu membrii trupei din backing vocals, dar si cu persoanele din staff-ul tehnic.

Toti si-au adus aminte de piesa “Save me from the Fire”, au incurajat-o sa cante si i-au facut complimente legate de vocea si muzica ei.

Intra pe www.perfecte.ro si vezi interviu cu Shakira de Romania!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni