Sezonul #7epic Romanii au talent, lider absolut de audienta!

Sezonul #7epic Romanii au talent, lider absolut de audienta!

Timp de trei luni si jumatate, in fiecare vineri seara, romanii au sarbatorit talentul autentic, s-au bucurat de cel mai tare show de divertisment, au avut emotii coplesitoare si o doza mare de pasiune, entuziasm, determinare, iar publicul a aplaudat indelung in fiecare editie eroii sezonului #7epic Romanii au talent!

Telespectatorii au urmarit un spectacol de exceptie si au fost incantati de reprezentatii memorabile atat in etapa preselectiilor, cat si in show-urile LIVE. Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au adus de fiecare data distractia la masa juriului si au cucerit publicul cu discutii savuroase, iar Smiley si Pavel Bartos au umplut scena cu veselie si energie.

Cel de-al saptelea sezon Romanii au talent a fost urmarit, in medie, de peste 2.6 milioane de telespectatori la nivel national, fiind lider de audienta pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in perioada 17 februarie – 2 iunie 2016 o medie de 16.1 puncte de rating si 44.9% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 3.1 puncte de rating si 8.8% share. 

In etapa preselectiilor, batalia pentru un loc in semifinalele LIVE a fost apriga, insa numai 50 de concurenti au reusit sa impresioneze in etapa jurizarii si au continuat lupta pentru titlul de cel mai talentat roman, cinci dintre acestia fiind alesi de catre juriu si prezentatori prin intermediul butonului auriu, pe care nu au ezitat sa-l apese atunci cand au simtit ca pe scena se afla concurentul  lor favorit din acest sezon.

Dupa zece editii de preselectii, in care am urmarit sute de momente ce ne-au adus emotie sau au produs hohote de ras, au urmat semifinalele LIVE, in care ne-am bucurat de reprezentatii fabuloase aduse pe scena talentului atat de concurenti, cat si de invitatii speciali ai fiecarei editii. Romanii si-au sustinut si votat favoritii, pe care i-au trimis in marea finala LIVE, iar juratii au folosit, pentru prima data, Wild Card-ul, cu ajutorul caruia au nominalizat cel de-al 11-lea finalist si tot Andi, Mihaela, Andra si Florin au ales si cei cinci candidati pentru castigarea premiului de originalitate.

Finala epica Romanii au talent, care a avut loc vineri, 2 iunie, le-a adus telespectatorilor momente magnifice, 11 concurenti pregatiti sa cucereasca o lume intreaga, foarte multa distractie, vibratie si lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro. Dupa ce fiecare finalist si-a prezentat momentul gandit pentru ultima etapa a competitiei, romanii si-au desemenat castigatoarea: Lorelai Mosnegutu, fetita care a vrajit telespectatorii cu talentul ei incredibil. Pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, romanii au avut la dispozitie o saptamana pentru a vota, iar alesul lor a fost Eduard Antal. Concurentul a reusit sa surprinda cu fiecare aparitie a sa si a fascinat publicul cu momentele in care a cantat uluitor la orga cu pedalier.

Telespectatorii au avut parte de un sezon epic Romanii au talent, au simtit emotia competitiei si au urmarit in fiecare vineri reprezentatii extraordinare de canto, magie, dans, acrobatie, beatbox, forta, arte martiale, parkour, teatru, bubble show, aerial ring si silk, flair bartending, chinese pole sau dans pe role. 

Sezonul #7epic s-a incheiat, dar incepe Marea Unire a talentului! Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa-l arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro! 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni