De-a lungul timpului, artistul si-a surprins fanii cu transformarile prin care a trecut. Odata cu trecerea anilor, Narcis s-a maturizat si si-a schimbat stilul vestimentar, iar fanele sale se declara incantate de noua imagine pe care acesta o promoveaza. 

Narcis pastreaza legatura cu cei care ii apreciaza munca prin intermediul paginii sale de Facebook. Prin postarile pe care le face, fostul concurent de la Romanii au talent isi anuntat sustinatorii care sunt proiectele in care este implicat si unde il pot vedea cantand. 

Fostul concurent de la Romanii au talent are un program foarte incarcat. Narcis a sustinut in ultimul an reprezentatii pe marile scena din intreaga lume.Finalistul Romanii au talent isi saluta fanii din orasele unde concerteaza prin intermediul paginii sale de Facebook.
Narcis a ales sa studieze muzica la Consevatorului din Cluj. A fost elev al Colegiului National de Arta "G. Apostu" din Bacau, profilul Muzica. In urma cu patru ani, la prima editie a emisiunii "Romanii au talent", Narcis a uimit cu timbrul sau vocal, iar talentul l-a urcat pe a doua treapta a podiumului.