Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului

Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului

Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului, juratii show-ului suprem, Romanii au talent, sunt gata de spectacol, iar Smiley si Pavel Bartos sunt nerabdatori sa ii intampine pe romanii care lupta sa devina urmatorii eroi nationali.

In etapa preselectiilor, fiecare zi de filmare reprezinta un motiv de bucurie pentru toti, iar inainte de a intra pe scena si de a fi in fata publicului, Andi, Mihaela, Andra, Florin, Smiley si Pavel se intalnesc in culise si petrec minute bune impreuna, se incarca cu energie pozitiva, glumesc, isi fac fotografii si vorbesc despre momentele pe care le-ar placea sa le vada la Romanii au talent. Cei sase sunt foarte buni prieteni, au o relatie apropiata, se apreciaza reciproc, sunt spontani si se completeaza perfect atat in show, cat si in pauze. 

Sunt intotdeauna pozitivi, cu zambetul pe buze, fac tot posibilul sa le transmita acest lucru concurentilor si celor prezenti in sala si incep orice zi de filmare in acest spirit, fara a lasa oboseala sau alte impedimente sa-si puna amprenta asupra lor si asupra intregului show.

In curand, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu isi vor ocupa locurile la masa juriului, Smiley si Pavel Bartos vor primi cu bratele deschise  concurentii in culise, iar scena va fi inundata de talent in sezonul opt al celui mai tare show de divertiment, Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni