• PRO TV
  • Ruleta ruseasca pe scena de la "America's Got Talent". Ce a facut un concurent pe scena i-a ingrozit pe jurati: "Nu e normal asa ceva"

Ruleta ruseasca pe scena de la "America's Got Talent". Ce a facut un concurent pe scena i-a ingrozit pe jurati: "Nu e normal asa ceva"

Ruleta ruseasca pe scena de la "America's Got Talent". Ce a facut un concurent pe scena i-a ingrozit pe jurati: "Nu e normal asa ceva"

Are 35 de ani, isi spune Rogue, este de meserie magician si si-a descoperit aceasta pasiune la varsta de numai 6 ani, cand a vazut un show al celebrului iluzionist David Copperfield.

Visul lui Rogue este sa aiba propriul lui show de televiziune, iar spectacolul sau de magie sa fie urmarit de milioane de oameni, asa ca pentru a-si implini cea mai arzatoare dorinta, barbatul s-a inscris la preselectiile de la "America's Got Talent".

Citeste si: Hailie s-a transformat intr-o adolescenta superba! Uite cum arata acum fiica lui EMINEM

"Vreau sa va prezint versiunea mea de ruleta ruseasca, folosind intuitia feminina", si-a inceput Rogue numarul. Magicianul a ales-o pe jurata Mel B drept asistenta, iar aceasta a avut o sarcina grea: sa-l impuste pe Rogue cu mai multe pistoale cu capse.

Dupa doua incercari, Mel B aproape ca a renuntat la rolul sau in prestatia concurentului: "Nu e normal asa ceva. Stii ca unul dintre pistoalele astea este plin cu capse, nu?". Cu toate acestea, Rogue a reusit sa o convinga sa duca numarul pana la capat, iar spectacolul pe care magicianul l-a pus in scena i-a asigurat un loc in etapa urmatoare a show-ului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni