Roxana de la trupa Akikai a plans cand juriul de la "Romanii au talent" i-a cantat "La multi ani"!

Roxana de la trupa Akikai a plans cand juriul de la "Romanii au talent" i-a cantat "La multi ani"!

Clubul sportiv Akikai din Tecuci a fost una din cele mai placute surprize ale celei de-a cincea editii a show-ului fenomen “Romanii au talent”. In timpul numarului lor, in care au combinat artele martiale cu spectacolul, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu i-au privit fascinati, uitand de multe ori sa mai respire.

Cei 14 copii de la trupa de arte martiale, de varste, sexe si centuri de culori diferite,  au venit la “Romanii au talent” increzatori in fortele lor si plini de speranta ca vor reusi sa impresioneze juriul.

Si-au incercat norocul chiar in ziua in care Roxana Istrate, o fetita frumusica foc si totodata cel mai tanar membru al trupei, implinea 7 anisori.

Sunt de un an si jumatate la club. Imi place sa ma bat, ca sunt mai baietoasa”, a spus Roxana, cu un zambet jucaus care ii stralucea de sub bretonul drept.

Intrebat ce ii place cel mai mult la trupa Akikai, un baietel din trupa a provocat buna dispozitie cu raspunsul sau: “Imi place ca suntem disciplinosi si ne invata sa ne si aparam”, a spus el, pe un ton foarte serios.

Cand au aflat ca Roxana implineste 7 ani, juratii n-au stat nicio clipa pe ganduri: au inceput sa-i cante “La multi ani”, iar toata sala s-a ridicat in picioare si a aplaudat. Vizibil emotionata, fetita nu a apucat sa spuna decat “Multumesc!”, inainte sa se auda muzica si trupa sa isi inceapa numarul.

Au fost momente in care juratii au privit cu sufletul la gura spectacolul oferit de trupa Akikai: cand o fata s-a sprijinit cu gatul intr-o tepusa foarte ascutita sau cand au spart bucati de BCA pe piept, spate si chiar in capul antrenorului trupei.

E genul de demonstratie care ar putea atrage copiii inspre artele martiale. Ma bucur ca ati venit sa ni-l aratati”, a comentat Andi Moisescu, impresionat de prestatia lor. “Mi se pare foarte interesant modul in care combinati arta cu spectacolul. Ne vedem in etapa urmatoare, felicitari!” le-a spus Mihai Petre.

Dupa ce s-au retras, in culise s-a consumat unul din cele mai induiosatoare momente. Micuta Roxana, care s-a aratat foarte puternica in timpul numarului si si-a executat impecabil partea, nu si-a mai putut ascunde emotiile si a inceput sa planga. “Pe scena a fost foarte emotionant!”, a spus ea cu glasul tremurat, in timp ce lacrimi mari i se rostogoleau pe obraji.

Colegele ei, un pic mai mari decat ea, au mangaiat-o pe par si au incercat s-o linisteasca: “Gata, a trecut, nu mai plange!”.

Cu trei de “Da”, trupa Akikai merge in etapa urmatoare in show-ul “Romanii au talent”.

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Intra AICI pentru a vedea prestatiile tuturor concurentilor de la "Romanii au talent"!

Facebook.com/romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni