Romanii de pretutindeni sunt gata sa faca Marea Unire a Talentului in sezonul opt Romanii au talent!

Romanii de pretutindeni sunt gata sa faca Marea Unire a Talentului in sezonul opt Romanii au talent!

In toamna, echipa Romanii au talent a cautat cei mai talentati romani din intreaga lume. Caravana sezonului opt al celui mai tare show de divertisment a oprit in Bucuresti, Cluj si Chisinau si, pentru prima oara in istoria emisiunii, preselectiile au avut loc si in Spania. Mii de romani care au ramas in tara sau care au plecat peste hotare in cautarea unui trai mai bun au realizat Marea Unire a Talentului intr-un spectacol de neuitat, pe care telespectatorii il vor putea urmari in curand la PRO TV. 

Caravana a strabatut mii de kilometri anul trecut pentru a gasi talente unice si pentru a le face cunoscute tuturor romanilor. Fiecare zi de preselectii a avut cel putin 12 ore, timp in care juratii au vazut talentul in cele mai diverse forme, au ascultat povesti impresionante, au aplaudat concurenti cu aptitudini iesite din comun, au dansat, nu de putine ori au fost coplesiti de emotii si au plans, dar au si ras atunci la momente care i-au uimit pe toti prin curaj si dezinvoltura. 

Sezonul 8 Romanii au talent le va aduce telespectatorilor numere inedite, care vor fi prezentate pentru prima data pe o scena din Romania, numere care au primit fara ezitare golden buzz din partea juratilor sau momente care au cucerit milioane de oameni de peste hotare in spectacole importante din Statele Unite ale Americii, Japonia sau Marea Britanie. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni