• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Caravana "Romanii au talent", in cifre. Sute de ore de filmare si mii de kilometri  pentru un show total

Caravana "Romanii au talent", in cifre. Sute de ore de filmare si mii de kilometri  pentru un show total

Caravana "Romanii au talent", in cifre. Sute de ore de filmare si mii de kilometri  pentru un show total

Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu, impreuna cu "Sefii" Pavel Bartos si Smiley sunt gata sa ti-i prezinte pe concurentii noului sezon "Romanii au talent".

"Romanii au talent" – Sezonul al treilea. Eroii se intorc! Din 15 februarie, la ProTV.

Mii de kilometri parcursi prin tara intreaga, sute de ore de filmare, mii de spectatori, mii de talente si zeci de intamplari amuzante.

Acestea ar fi cifrele cu care debuteaza cel de-al treilea sezon al super show-ului "Romanii au talent". Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juratii emisiunii de la ProTV impreuna cu cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos s-au plimbat prin cele mai mari orase ale tarii pentru a descoperi noi legende autohtone. Craiova, Cluj, Oradea, Timisoara, Iasi si Bucuresti au fost orasele incluse pe harta talentului.  Fiecare dintre ele se poate lauda cu talente Impresionante si povesti  ce merita ascultate!

Craiova este orasul mireselor furate, in Oltenia fiind deja un obicei ca miresele sa fie aduse in noaptea nuntii la "Romanii au talent". Si de aceasta data, in cadrul show-urilor, pe scena teatrului "Marin Sorescu"  a aparut o mireasa adusa de domnisoarele de onoare. Acesta a fost motivul perfect pentru ca "Sefii" sa intre in actiune. Piesa "You sexy Pavel Bartos" a rasunat in tot  teatrul, iar Pavel a facut deliciul publicului luand domnisoarele la dans. 

La Timisoara Andi Moisescu a sustinut primul sau recital in fata unui public de sute de spectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenti si a inceput sa cante spre bucuria celor din sala. Smiley si Pavel Bartos i-au sarit in ajutor cu o coregrafie pentru ca momentul sa fie complet. Mihai Petre a avut parte si el de un moment care a incantat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurenta care a venit sa-si demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost in picioare cand cei doi au inceput sa danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte. Andra a venit si ea pe scena, demonstrand ca nu este doar o cantareata extraordinara, ci si o foarte buna dansatoare. Smiley si Pavel Bartos au intrat si ei in joc cu o coregrafie in stil propriu.

La Cluj show-ul s-a mutat de pe scena si in culise, unde Sefii au facut propriul lor spectacol: s-au transformat in indieni, au sarit la trambulina, au facut tumbe sau au dansat alaturi de concurenti. Tot la Cluj a venit si Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon, de aceasta data in calitate de spectator. Aflat in culise alaturi de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit si el o transformare: Smiley l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale show-urilor de la Oradea a fost prezenta pe scena a unui baietel care a cantat prin telefon pentru tatal lui, aflat in Afganistan. Copilul si-a dorit ca tatal lui sa il poata auzi si, astfel, sa simta ca are parte de sustinerea lui. Numarul sau a impresionat nu doar juriul, ci si publicul, care l-au  aplaudat indelung.

Un lucru inedit al show-urilor de la Iasi a fost faptul ca Smiley s-a aflat in pauza vocala totala. Echipa de la "Romanii au talent" a gasit insa solutia: Smiley a fost inconjurat de cartoane pe care erau inscriptionate tot felul de reactii sau expresii care-I sunt specifice.

"Mama, mama, mama!!!", "Ba, ejti nebun!", "Moldovenii au talent" , ba chiar avea o placuta prin care initia conversatia cu fiecare concurent: "Varsta…Ocupatie…Talent…". "Eu cred ca e o premiera! Prima filmare in care prezentatorul nu vorbeste! A fost dificil pentru ca au fost numere la care as fi strigat in gura mare, asa erau de spectaculoase sau altele la care as fi ras in hohote! Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele", a povestit Smiley.

Bucurestiul nu a fost nici el mai prejos pentru ca si aici surprizele s-au tinut lant. Smiley si Pavel Bartos au avut o aparitie surprizatoare, venind pe scena cu o motocicleta. Mai precis Pavel pe motocicleta, impins de Smiley. 

"Romanii au talent" – Sezonul al treilea. Eroii se intorc! Din 15 februarie, la ProTV. 

Revezi aici cele mai frumoase momente din primul sezon.

Iar aici poti revedea cele mai bune momente din al doilea sezon.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni