• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Romanii au talent pe PROTV, dar si pe Facebook si Twitter! Peste 3.6 milioane de telespectatori au spus: ACUM E ACUM!

Romanii au talent pe PROTV, dar si pe Facebook si Twitter! Peste 3.6 milioane de telespectatori au spus: ACUM E ACUM!

Romanii au talent pe PROTV, dar si pe Facebook si Twitter! Peste 3.6 milioane de telespectatori au spus: ACUM E ACUM!

Cel de-al saselea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a debutat aseara si, inca din prima editie, a demonstrat ca talentul autentic exista si ca este cel care ne lasa muti de uimire, ne face pielea de gaina, ne taie respiratia, ne face euforici, ne ridica in picioare si ne face sa radem cu pofta!

Prima editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:39, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:42, peste 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment la nivel national.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.2 puncte de rating si 46% share, de aproape 5 ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.3 puncte de rating si 9.7% share. 

Incepand cu editia de aseara, mesajele postate pe retelele de socializare Facebook si Twitter au aparut pe ecran. In fiecare vineri, utilizatorii sunt invitati sa comenteze fiecare moment pe care il vad in emisiune, iar o parte dintre acestea vor aparea la televizor. Aseara, pagina de Facebook Romanii au talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook si mii de tweet-uri, comentand momentele din show.

Talent autentic, distractie si momente neasteptate

Aseara, in prima editie Romanii au talent a celui de-al saselea sezon, telespectatorii au avut parte de momente magice, reactii si replici umitoare ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, distractie in culise alaturi de Smiley si Pavel Bartos si concurenti exceptionali. A fost o seara extraordinara, incarcata de emotie, fericire, vibratie, originalitate si creativitate, in care romanii au aflat primii 12 concurenti care merg in etapa urmatoare a competitiei.

Prima editie Romanii au talent a inceput in forta, seara fiind deschisa de Vadim Balaban. Concurentul i-a uimit pe toti cu alegerea muzicala facuta, dar, mai ales cu interpretarea sa. S-a dezlantuit pe scena, iar Florin Calinescu, Smiley si Pavel i s-au alaturat si au creat o coregrafie speciala pentru acest moment. “Eu sprijin asa ceva, este un gen, nu va suparati! N-am vazut stadioane goale la asa ceva! DA!”, a spus Florin Calinescu in momentul jurizarii. Chiar daca pe Andra nu a reusit sa o impresioneze, Vadim merge mai departe cu 3 de DA.


Trupa The Sky a adus aseara un moment de dans plin de emotie, care a spus o poveste incredibila despre viata. Membrii trupei si-au pus foarte bine in scena ideea si au smuls ropote de aplauze din partea celor prezenti in sala. Incantata de reprezentatie, Mihaela a spus: “Dragilor, ati facut o poveste cu toate metaforele de dans, ati dus-o pana la un final fericit, cu suspansul inclus, ati executat-o impecabil, din punctul meu de vedere. Pe mine m-ati topit. DA!”. Din pacate, Florin nu a fost in asentimentul Mihaelei, insa trupa The Sky isi continua drumul la Romanii au talent, cu 3 de DA.


Lacramioara Valentina Simion a urcat pe scena increzatoare si a cantat melodia I have nothing, insa doar pentru cateva momente. Concurenta a trecut imediat de la emotie la energie si a executat un dans provocator, care a starnit imaginatia tuturor celor prezenti in sala. In momentul jurizarii, Andi s-a uitat la colegii sai de la masa juriului si a spus cu zambetul pe buze: “M-am uitat inspre voi trei intotdeauna si sunt extrem de dezamagit. Eu nu mi-am inchipuit ca noi suntem atat de dezbinati la masa juriului. Asta era un numar clar de 3 de X!”. In final, concurenta a primit 4 de DA din partea juratilor si ne vom reintalni cu ea in urmatoarea etapa.


Un moment extraordinar de dans acrobatic a fost adus aseara pe scena talentelor de trupa Triada. Cele trei fete s-au sincronizat perfect si i-au impresionat pe membrii juriului cu gratia si feminitatea lor, dar mai ales cu elementele acrobatice extrem de dificile, executate perfect, care au sfidat parca legile fizicii. Bucuroasa de prezenta lor in emisiune, Andra le-a transmis: “Mi-as dori ca numai numere de genul acesta, exceptionale, sa treaca mai departe in etapa urmatoare. Felicitari! Abia astept sa va mai vad! DA!”. Trupa Triada merge mai departe cu 4 de DA.


Mirela Spinu, de profesie medic cardiolog, si George Spinu au venit de la Milano si au cantat pentru prima data impreuna intr-un spectacol televizat, la preselectiile Romanii au talent. Mirela Spinu a cantat o arie de opera, acompaniata la pian de fiul sau, George. Au adus pe scena un moment emotionant si au transmis foarte multa fericire. Interpretarea lor i-a impresionat pe jurati, care au laudat calitatile vocale ale concurentei, dar si virtuozitatea la pian a micutului. “Sunteti un fenomen! Sa stiti sa ajungeti la inima in doua directii diferite, in meseria de cardiolog si, iata, la inimile noastre cu emotia artistica! Felicitari si pentru minunea dumneavoastra de baiat!”, a spus Mihaela Radulescu. Cei doi concurenti merg mai departe cu 4 de DA.


Pierre Marchand a venit din Franta sa-i surprinda pe romani cu talentul sau. Concurentul a facut din joaca cu un yo-yo un adevarat spectacol si le-a demonstrat tuturor talentul sau si faptul ca este un adevarat artist. “Inca de la inceput, pentru mine a fost foarte clar ca esti profesionist. Ai facut un adevarat spectacol! Sunt convins ca ceea ce faci necesita multi ani de munca! DA!”, i-a transmis Andi Moisescu. Pierre continua competitia cu 4 de DA.


Membrii trupei Free balance au adus pe scena un moment senzational de contorsionism si acrobatie. Cei doi au demonstrat ca muncesc foarte mult, dar si ca au o mobilitate extraordinara si talent innascut. Elementele executate de ei i-au tinut cu sufletul la gura pe toti cei prezenti in sala, care, la finalul momentului, s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung. Emotionata si fericita sa-i vada pe cei doi concurenti, Mihaela a spus: “Eu nu cred in potrivirea perfecta intre doi oameni, dar cred in perechea ideala. Nu stiu cum ai facut, dar Narine e perechea ta ideala in acest gen de dans. Sunteti extraordinar de buni!”. Cu trupa Free balance ne vom revedea in etapa urmatoare, unde merg cu 4 de DA.


Ilie Gicu a adus voia buna pe scena de la Romanii au talent. Concurentul a dansat pe muzica lui Michael Jackson, imitand miscarile celebrului artist, plin de energie si fericire. El le-a dat tuturor o lectie de viata si a demonstrat ca, indiferent de problemele pe care le are, se bucura de fiecare moment frumos din viata si de aceasta experienta unica. Ilie a fost aplaudat de jurati, iar Florin i-a spus: “Aici canta oameni pregatiti, danseaza oameni meseriasi. De aici incolo ti se poate deschide orice, cine stie? Dar sa ridici o sala in picioare n-au reusit foarte multi clienti!”. Cu zambetul pe buze, juratii i-au dat concurentului 4 de DA, cu care merge in etapa urmatoare.


Mariana Vechiu a dansat belly-dance plina de senzualitate, iar miscarile ei au incins spiritele in sala, dar si la masa juriului. In momentul verdictului, cu 2 de DA primiti de la Andi si Florin, concurenta a primit cateva sfaturi, dar si un NU de la Mihaela, iar raspunsul Andrei i-a dat emotii. In final, jurata a spus: “Si de la mine e la fel de simplu, raspunsul meu e DA!”. Cu 3 de DA, Mariana merge mai departe in competitie.


Elena si Emanuela Popescu sunt doua surori extrem de talentate. Fetele au cantat aseara melodia You raise me up si au transmis emotie si sensibilitate. Legatura speciala dintre ele si momentul creat pe scena i-au impresionat pe toti, iar Florin nu a avut nevoie de foarte multe cuvinte in momentul jurizarii: “Exceptional! Atat!”, a spus juratul. Elena si Emanuela continua competitia cu 4 de DA.


Parkour-ul a fost prezent in prima editie a noului sezon Romanii au talent prin Daniel Marica. Concurentul a fost plin de energie, a creat un adevarat spectacol, cu sarituri impresionante, a demonstrat ca are mobilitate si ca exerseaza foarte mult pentru acest sport. “Tu ai un zambet care ucide din prima audienta, cel putin feminina, asa ca foloseste-l mai des! Si foloseste putin si creativitatea. Vino si cu elemente care sa imbrace putin spectacolul asta. Mie mi-a placut! DA!”, a spus Mihaela, care a fost cucerita de reprezentatia lui Daniel. In final, concurentul a primit 4 de DA si merge mai departe.


Elena Lucia Badut a adus pe scena unul dintre cele mai emotionante momente de la Romanii au talent. Problemele de vedere pe care le are nu au impiedicat-o sa-si urmeze visurile si sa depaseasca toate obstacolele. Aseara, Elena si-a transformat visul in realitate, a cantat melodia Once upon a December si a primit aplauze inca de la primele note. Toti cei prezenti in sala au avut lacrimi in ochi si au fost impresionati de vocea extraordinara a concurentei. La finalul momentului, Florin Calinescu, profund emotionat, a apasat butonul auriu si a trimis-o pe Elena direct in semifinala, dupa care a mers pe scena si a imbratisat-o. “Practic, aici nici nu trebuie sa spui mai mult decat a vazut toata lumea, iar reactia mea tine loc de 1000 de cuvinte. Emotia absoluta, un neasteptat talent!”, a spus Florin Calinescu, iar Andra i-a transmis fetei: “Ai o voce de inger!”. Andi, si el impresionat de moment, a spus: “Este unul dintre cele mai frumoase momente din emisiunea Romanii au talent. E cel mai bun semn ca Dumnezeu e mare si e bun!”, iar Mihaela a completat: “E un moment foarte frumos, care s-a legat minunat si peste care a plouat cu stelute.”.


Prima editie a noului sezon Romanii au talent a fost una spectaculoasa, in care telespectatorii au trecut de la emotie si lacrimi de bucurie la momente extrem de amuzante, pline de energie si efervescenta. 

Romanii sunt asteptati si vinerea viitoare, de la 20:30, sa sustina talentul autentic si sa fie alaturi de preferatii lor, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni