"Romanii au talent" - Vineri, 8 aprilie si sambata, 9 aprilie, ultimele doua semifinale LIVE!

"Romanii au talent" - Vineri, 8 aprilie si sambata, 9 aprilie, ultimele doua semifinale LIVE!

Vineri, 8 aprilie si sambata, 9 aprilie, au avut loc ultimele doua semifinale de la “Romanii au talent”, transmise in direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

In a treia semifinala, de pe 8 aprilie, au concurat AcroMystic, Cosmin Agache, Borsan Ioan Daniel, Corul Transylvania Voces, Neacsu Rebeca, Rotar Ioana Roxana, Boiangiu Alma, Stefan Florescu si Stancu Cristian, Trupa Clevers, Trupa Dance Fiction Crew si Marian Vasilescu. Cei care merg in finala sunt Rebeca Neacsu, Cosmin Agache si Stefan Florescu.

In semifinala de pe 9 aprilie de la “Romanii au talent”, au concurat: Dinu Valentin, Natalia si Aliona Duminica, Felea Madalina, Luca Valentin, Stanis Alin, Veronica Fizesan, Orlando Oprescu, Trupa Blockbusters Crew, Fanfara Rotaria Junior, Luca Madalina, Duo Mistik – Amalia si Ionut Protopopiu, Trupa Freaquency.

Fiecare dintre cei 12 semifinalisti de vineri si sambata au avut misiunea de a-i impresiona pe cei de acasa si de a-i face pe acestia sa voteze in favoarea lor. Unicul vot care conteaza este cel al publicului, acesta fiind singurul care-i poate trimite pe semifinalisti in mare finala. Dupa incheierea tuturor celor 12 prestatii ale concurentilor, in seara de sambata, respectiv duminica, publicul va putea incepe sa voteze.

In urma voturilor telespectatorilor se va alcatui un top al celor mai apreciati concurenti. Cei clasati pe locurile intai si doi vor merge direct in finala, urmand ca locul al treilea sa fie stabilit de juriu care va putea sa-l aleaga pe unul dintre concurentii aflati pe locurile trei si patru.

Castigatorul marelui premiu in valoare de 120.000 de euro va fi ales pe 25 Aprilie, intr-o zi mare, in a doua zi de Paste cand va avea loc FINALA emisiunii “Romanii au talent” ce va fi difuzata in direct la ProTV!

Toate informatiile despre cele 4 semifinale, numele celor 48 de semifinalisti, precum si grupele din care fac parte acestia, insotite de filmulete cu prestatiile lor din timpul celor 6 show-uri, dar si informatii despre cum pot face parte din publicul prezent la semifinale, la toate emisiunile live sunt postate pe site-ul romaniiautalent.ro.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni