• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andrei Isfan a venit cu un numar de magie care a dat juriul pe spate. Afla povestea baiatului care i-a amuzat si i-a impresionat pe jurati

Andrei Isfan a venit cu un numar de magie care a dat juriul pe spate. Afla povestea baiatului care i-a amuzat si i-a impresionat pe jurati

Andrei Isfan a venit cu un numar de magie care a dat juriul pe spate. Afla povestea baiatului care i-a amuzat si i-a impresionat pe jurati

Show-ul este integral pe voyo.ro

1:30 AM. O noapte calduroase de vara, fara adierea vantului, fara oameni pe strada. Iosefina se afla alaturi de Mihai in maternitatea Filantropia. Era data de 28-08-1986, 3 zile inainte de cutremur, 3 ani inaintea caderii regimului comunist.

Atunci a aparut pe lume Andrei, baiat cu ochi caprui, greutate de 3.2 kilograme si masurand 52 de centimetri in inaltime. Un copil normal in termeni medicali. Primii ani de viata au trecut in liniste. Andrei nu a scos un cuvant pana nu a implinit 3 ani, iar cand a inceput nu s-a mai oprit (cuvintele Iosefinei).

 Iosefina, nativa in zodia pesti, o femeie frumoasa, inteligenta, cu o pasiune pentru numere, contabila de fel, se bucura de compania a 2 baieti, unul cu 4 ani mai mare decat celalalt. Cel mare, pe nume Teodor, a fost de mic pasionat de arta desenului, sculpturii, picturii si totodata, de electronica.

 Amandoi au urmat aceasi scoala generala,mai exact cea cu numarul 136, situata in prelungirea Ferentari, Bucuresti, zona unde  si locuiau. In 1997 toti 4 s-au mutat in zona piata Resita, Andrei continuand studiile in scoala general cu numarul 165.

 Teodor a urmat liceul Nicoale Tonita, iar Andrei a urmat Colegiul Tehnic Media, terminand cu diploma de tehnician mecatronist.

Mihai, fericit tata a 2 baieti, persoana sarmanta si spontana, un adevarat technicus, s-a bucurat de mariajul cu Iosefina pana in anul 1999, cand fiecare a mers pe drumul lui. Baietii au ramas sub tutela mamei, pastrand o relatie continua cu tata.

 Anii de formare, daca se pot numi asa, pentru ca tot timpul te formezi, schimbi si te imbunatatesti, au fost presarati cu fel de fel de evenimente, unele placute, unele mai putin placute, dar cu siguranta toate intense,de la corigente la premieri, de la jucat biliard cu orele pana la invatat matematica pe branci, de la bere bauta cu baietii la cafeaua, dulce, bauta cu fetele,s.a.m.d.

Se poate spune ca Andrei, cel mai mic in familie, a fost si este in continuare o persoana norocoasa, mergand pe premisa budista,cel ce imparte fericire, primeste fericire.

Teodor a inceput la un moment dat sa tatueze. Andrei, automat, a inceput si el sa se tatueze, actiune pe care amandoi o intreprind si in zilele noastre, 15 ani mai tarziu.

  Pasionat intr-un mod inconstient de detalii, Andrei, a reusit sa fie in marea majoritate a timpului o persoana amuzanta (observand si comentand), atenta la persoanele din jur si mai mult, sincera, dar asta dupa anii de gimnaziu (ha ha). Precum toti copii care isi doresc o cariera in viata, Andrei, vroia sa devina avocat. Nu s-a intamplat, dar, a inceput sa fie pasionat de actorie si psihologie.

Dupa terminarea liceului, intr-un loc semi-indepartat de Bucuresti, mai exact Pitesti, Andrei lua parte la o petrecere, unde exista si "El". "El" fiind baiatul care i-a aratat pentru prima oara in viata lui un truc cu carti. Va spun sincer, este o nebunie temporara cand vezi ce se poate intampla. 3 trucuri au fost de ajuns. Apetitul pentru magie a fost deschis.

 "Eu nu iti arat tie cum se face, pentru ca tu nu vrei sa arati altor oameni, vrei doar sa iti satisfaci curiozitatea."

Astea au fost cuvintele pe care Andrei le-a auzit de la "El". Norocul lui Andrei l-a constituit sora respectivului baiat, care, din diverse motive, a decis sa ii explice cum se fac. Este de prisos sa comentam bucuria si entuziasmul trait de protagonist in acele momente.

 Asa a inceput frumosul drum al cartilor de joc, al magiei si, mai mult, a combinarii psihologiei cu actoria. Va spun ca un prieten "Fara munca si devotament, castigi doar la loto." 

Dupa o perioada in care Andrei s-a plimbat in mai multe locuri, a muncit ca ospatar, ca lucrator comercial, ca street performer, a ajuns inapoi acasa si, discutand cu un amic, acesta i-a spus "De ce nu mergi la Romanii au talent?aaa, dar stai, s-au facut deja preselectiile." A 2-a zi, un email spunea contrariul. Preselectiile urmau sa aiba loc si, in felul asta, automat, o sansa de a incerca.

 Magia cartilor de joc reprezinta o arta,un amalgam de actiuni puse cap la cap cu atentie. In Romania aceasta ramura a magiei nu este foarte promovata si, tocmai de aceea un show cu renume precum "Romanii Au Talent", suta la suta o poate face.

Sustinerea si increderea de care s-a bucurat Andrei din partea familiei cat si a prietenilor, l-au facut sa continue si, totodata, a avut bucuria de a primi cele mai frumoase, mai pline de viata, momente. "Cand exersezi 3 ani sa iti iasa o miscare,momentul reusitei este nepretuit."

Un show de asemenea anvergura iti deschide multe usi, iti ofera sansa sa arati unei tari intregi cat de importanta este pasiunea ta pentru tine.Te face sa continui si, sa lupti pentru o lume fericita. Magia reprezinta momentele fericite, momente pe care le impartasesti atat cu cei apropiati, cat si cu oameni la prima vedere. F.I.S.M. - "Federation Internationale des Societes Magiques" este cel mai mare concurs de magie din lume. Nici un roman nu a castigat vreodata ceva la aceasta competitie. Speram ca in anul 2015, Andrei Iulian Isfan va reusi sa o faca. 

              

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni