• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Romanii au talent, lider absolut de audienta! Smiley si Pavel Bartos au apasat al doilea Golden Buzz al sezonului

Romanii au talent, lider absolut de audienta! Smiley si Pavel Bartos au apasat al doilea Golden Buzz al sezonului

Romanii au talent, lider absolut de audienta! Smiley si Pavel Bartos au apasat al doilea Golden Buzz al sezonului

Vineri, in cea de-a treia editie Romanii au talent, zeci de concurenti hotarati au urcat pe scena si au facut tot posibilul sa impresioneze juratii cu talentul lor si sa mearga mai departe in competitie. Momente fascinante de acrobatie, dans, canto, pictura, jonglerie, culturism sau contorsionism au fost prezentate in forme diverse!

In premiera la Romanii au talent, Smiley si Pavel Bartos si-au ales preferatul din acest sezon inca din etapa preselectiilor, pe care l-au trimis direct in semifinala. Concurentul care a primit golden buzz-ul de la cei doi prezentatori a cantat melodia Copacul si i-a cucerit iremediabil si pe jurati, care s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat minute in sir. 

Distractia a fost garantata intreaga seara, iar telespectatorii au urmarit un spectacol memorabil, plin de emotie, aventura, povesti impresionante, frumusete, senzualitate, pasiune, energie si umor!

A treia editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 22.2 puncte de rating si 55.7% share, de aproape opt ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 2.9 puncte de rating si 7.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 – 23:31, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53, peste 4.2 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Talent la superlativ si momente impresionante

Victor Barbu a fost primul concurent din cea de-a treia editie care a reusit sa impresioneze juriul. Concurentul a cantat extraordinar la chitara si voce melodia Sway si a primit foarte multe laude si aplauze. ”Sunt un mare sustinator al artistilor stradali. Apreciez in mod deosebit faptul ca ai cantat extrem de corect. Esti foarte rafinat in acorduri si-mi place foarte mult ca tii la principiul tau de viata. E bine sa stii intotdeauna unde ti-ai propus sa ajungi si sa te duci pe drumul tau.”, i-a spus Andi la finalul momentului. Victor a obtinut din partea juriului 4 DA.

▶️ VEZI VIDEO!


Ansamblul de muzicute Ritmic de Breaza a venit la Romanii au talent sa cucereasca publicul si a reusit. Cei trei membri ai grupului au cantat fabulos, iar Smiley si Pavel i-au aplaudat in culise pe toata durata momentului. Incantat de reprezentatie, Florin le-a spus: ”Atunci cand trei oameni, fara corpuri de balerine, fara sa faca prea multe artificii, ridica totusi niste oameni in picioare, aici sunt premisele entertainment-ului si ale spectacolului. Cred ca veti deveni celebri.”. Concurentii au fost rasplatiti cu 4 DA.


Cei doi baieti care formeaza grupul Duo Vladimir au adus pe scena talentului un numar de balance cu cutite extrem de riscant, dar care a transmis foarte multa putere si emotie in acelasi timp. Concurentii i-au fermecat pe jurati, iar Mihaela a spus: ”Ati fost uimitori! Reprezentatia voastra a fost senzationala! Trebuie sa mai veniti o data, abia astept sa va vad!”. Cei doi Vladimir au primit 4 DA la final.

▶️ VEZI VIDEO!


Daria Vacaroiu i-a facut pe toti sa viseze atunci cand a inceput sa cante la harpa si voce melodia Thousand years. Micuta concurenta a reusit sa creeze un moment emotionant, plin de sensibilitate si sa-i faca pielea de gaina lui Florin Calinescu. Vrajita de talentul Dariei, Andra i-a spus: ”A fost superb! Cand vezi un copil atat de frumos, frumos imbracat, are o voce atat de calda si de curata si mai canta si la harpa... As cumpara bilet la concertul tau.”. Concurenta a obtinut 4 DA.

▶️ VEZI VIDEO!


Chira Lepadatu are 50 de ani si si-a schimbat complet viata in urma cu cinci ani, atunci cand a inceput sa faca sport. Vineri seara a venit la Romanii au talent si a facut o demonstratie de culturism, reusind sa-i impresioneze pe jurati cu conditia sa fizica si sa obtina ropote de aplauze din partea publicului. ”Mie-mi e rusine sa ma mai vad altfel decat de la barbie-n sus. Am luat putin de la Andra, piele de gaina… s-a dus pielea de pe mine, primul pas l-am facut. Cu 4 DA ne vedem in etapa urmatoare!”, i-a spus Florin.

▶️ VEZI VIDEO!


Doi concurenti extrem de frumosi si plini de pasiune, Csongor Kicsi si Antonella Terrazas, au fermecat publicul vineri cu un tango argentinian spectaculos. Incantati de moment, juratii i-au aplaudat si i-au felicitat pentru alegerea facuta. ”E tango, e dansul meu preferat din tot ce se intampla pe lumea asta in doi. A fost cel mai frumos tango pe care l-am vazut pe scena aceasta, la Romanii au talent. De la noi aveti 4 DA!”, le-a spus Mihaela.


Cei 25 de membri ai ansamblului Poarta Olteniei au facut scena sa vibreze cand au dansat calusarii. Concurentii au fost plini de energie si culoare si au adus foarte multa voie buna. Juratii s-au bucurat de momentul prezentat si i-au rasplatit cu aplauze. ”Ce street dance, ce breakdance, asta e dans adevarat, aici se vede calitatea dansatorului! Bravo!”, le-a spus Mihaela. Concurentii au primit din partea juriului 4 DA.


Gheorghe Valeanu a trecut de la dresura de maimute la dresura de... bastoane si a adus la Romanii au talent un moment de jonglerie plin de bucurie si frumusete. Gheorghe i-a incantat pe jurati cu talentul lui, dar si cu povestea de viata. ”Sunteti cea mai buna ilustratie a faptului ca talentul nu are varsta. A fost, fara discutie, un moment foarte bun, aveti talent si abia astept sa va revad in emisiunea noastra.”, i-a transmis Andi, iar concurentul a primit 4 DA.


Muzica fado a fost adusa in sezonul #7epic Romanii au talent de catre Vitoria Leuca. Frumoasa concurenta a interpretat melodia Meu amor, iar vocea ei a sunat perfect si a transmis foarte multa emotie. ”Imi place tare mult cum ai intrat in melodie, timbrul tau e foarte cald, mi-a placut tare mult. Draga mea, te asteptam in etapa urmatoare cu 4 DA si sute de aplauze!”, i-a spus Andra.

▶️ VEZI VIDEO!


Grupul Free Dance a prezentat un dans burlesque care le-a taiat rasuflarea tuturor celor din sala. Sase fete frumoase au adus un moment plin de senzualitate si misari incredibile, juratii au fost pe loc fascinati de talentul lor, iar Florin Calinescu si-a pus ochelari de vedere pentru a nu pierde niciun detaliu din dansul perfect. ”Ne-ati provocat mari, mari probleme. Zburdati in toate partile, una bubuia acum, una dincolo. Pentru mine a fost imposibil sa leg toate aceste momente. Am foarte multe intrebari, vreau neaparat sa veniti sa imi mai explicati o data.”, le-a spus Andi. Concurentele au obtinut 4 DA.

▶️ VEZI VIDEO!


Trupa New Proscenium a cantat vineri seara rock simfonic. Cei cinci membri au interpretat in forta Phantom of the Opera si au primit ropote de aplauze. Reprezentatia i-a incantat pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, care i-au felicitat pe concurenti. ”Asteptam sa ascultam rock si opera si in etapa umatoare, multumim!”, le-a spus Mihaela cu zambetul pe buze, iar trupa New Proscenium a primit 4 DA.


Florian Geanovu a urcat emotionat pe scena, insa nu a durat foarte mult timp pana s-a dezlantuit. Concurentul a prezentat un numar de contorsionism combinat cu dans si i-a tinut in suspans pe jurati prin elementele executate. ”Esti foarte bun la ceea ce faci. Nu e ceva foarte comod de urmarit. O sa am cosmaruri la noapte. Sigur te poti spala pe spate, ceea ce mie nu-mi mai iese.”, i-a spus Florin cu zambetul pe buze, iar Florian a obtinut 4 DA.


Membrii grupului Tupeu Crew au facut show pe scena! Cei sase baieti au dansat breakdance si au executat elemente extrem de dificile, reusind sa impresioneze juratii, care au zambit si s-au bucurat de moment. ”Am avut asa o bucurie sa va urmaresc. Imi plac de mor combinatiile astea neasteptate, pe mine m-ati topit. Sunteti cool toti, sunteti relaxati, sunteti faini de tot. Bravo!”, le-a spus Mihaela, iar concurentii au plecat cu 4 DA.


Seara celei de-a treia editii Romanii au talent s-a incheiat in forta, cu un moment extraordinar si un golden buzz! Chiar daca este din China, Fang Shuang a cantat melodia Copacul perfect, iar timbrul lui vocal incredibil si interpretarea i-au facut pe toti cei prezenti in sala sa se ridice si sa-l aplaude. Andi si Mihaela erau pregatiti sa apese butonul auriu, insa Smiley si Pavel au avut o strategie mult mai buna, au fost mai rapizi, i-au surprins chiar si pe cei patru jurati si l-au trimis pe Fang direct in semifinala, apasand, in premiera, golden buzz-ul in sezonul #7epic Romanii au talent,. ”A trecut direct in semifinala, e golden buzz-ul nostru! Era normal ca golden buzz-ul nostru sa fie... un chinez cu un cap mai mare decat Pavel. Noi am simtit ca acesta este talentul care ne caracterizeaza, care ne reprezinta pe noi in semifinala anul asta.”, au spus extrem de fericiti cei doi prezentatori!


Romanii au talent 2017: Fang Shuang - Interpreteaza melodia Copacul pe romaniiautalent.protv.ro
 


Romanii au urmarit un show plin de elemente care au incantat si au avut parte de distractie la cote maxime. Vinerea viitoare, de la 20:30, ne vom bucura de o noua seara plina de talent si de momente memorabile, in cea de-a patra editie Romanii au talent!.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni