• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Romanii au talent la downloadat: aplicatia de second screen cu 100.000 de download-uri pe smartphone-uri si tablete

Romanii au talent la downloadat: aplicatia de second screen cu 100.000 de download-uri pe smartphone-uri si tablete

Romanii au talent la downloadat: aplicatia de second screen cu 100.000 de download-uri pe smartphone-uri si tablete

Nou record pentru show-ul "Romanii au talent". In doar o luna de la lansare, prima aplicatie de second screen a unui show TV din Romania a ajuns la aproape 100.000 de download-uri in App Store si Google Play.

Dupa ce Smiley si Pavel Bartos au spus in prima semifinala LIVE "Popor talentat, spor la downloadat!", aplicatia Romanii au talent a avut un boom de trafic, ajungand in primele doua zile la peste 41.000 de utilizatori unici.

 

Creata special pentru dispozitive mobile, aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store pentru iPhone si ipad sau din Google Play pentru device-urile mobile cu sistem de operare Android. Numarul mare de downloaduri este completat de volumul mare de afisari, care s-a ridicat la peste 4.5 milioane in acest interval.

Cei care au descarcat aplicatia mobila au putut comenta LIVE despre show direct pe smartphone sau tableta, au dat Check-in pentru ca toti prietenii sa stie ca se uita la "Romanii au talent" si s-au bucurat de continut personalizat, imagini si materiale video exclusive cu toti concurentii din semifinale.

Mai mult, si-au putut alege favoritii pentru a-i sustine in finala. Cele mai multe actiuni - aproape 8000 de comentarii, Share-uri, Like-uri, Check-in-uri si selectarea concurentilor preferati - s-au inregistrat in ultima semifinala LIVE si in Marea Finala "Romanii au talent" de pe 10 mai.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni